Oh Heartbeat.....Alhamdulillah

Hari Rabu buat entry pasal lajunya hearbeat kat sini  Lajunya heartbeatku.....Sehari selepas itu..... Inilah jumlah earning heartbeatku....Terkejut gak la...Alhamdulillah...syukur.....terima kasih pada yang sudi join di bawah heartbeatku...sayang kamu!!!!Dan juga kepada yang mengklik heartbeatku....terima kasih bebanyak....

Aku tahu bagi orang lain tak heran dengan jumlah earning yang aku dapat ni...takper la...aku bangga dengan jumlah tu...beberapa hari dapat banyak tu...sapa nak bagi kat kita....syukurlah...

Kepada kengkawan yang belum join heartbeat....jom la join sekarang....mudah jer...cuma letak kat blog dan ia tidak menyusahkan....Tutorial ada kat bawah....Jom!!!!

Jangan lupa klik sini dulu....



Ngehngeh : Motip kumpul duit Heartbeat dan Nuffnang nak pi Kuching bulan Mei

***Entry pasal RM jer 2/3 hari ni....huhuhu....bukan tamak cuma berusaha.....

7 ulasan:

Natalia berkata...

tahniah...:))

Iman berkata...

Natalia:

Terima kasih.....

ibunaznoy berkata...

wah bestnya,saya nk jgk!!
xpe n3 RM hari2 tanda penghargaan & masyuk,heeee...

mmm,leh x sy nak copy paste camana nak join HB tu dr blog ibu ni?ngeeee..

Ilhamny.com berkata...

tahniah2..nak buat gak..x terbuat2 lg..ujung minggu nih akan kuusahakan gak..

Iman berkata...

ibunaznoy:

Hehehe....jom copy jer...takder hal punyer....Benda baik kita kongsi2 kan bersama...:)

Iman berkata...

Ilhamny.com:

Adessss...Linda lom buat lagi ke?Jom buat cepat...saya buat ni baru seminggu...takyah traficc tinggi heartbeat ni....

psssttt : Jangan lupa register bawah heartbeat Iman...hehehe...

Alin Marlini berkata...

dah klik tuk awak..klik tuk saya boleh?