Pemenang Give Away Barangan Antik MrsNor

Mungkin ada hikmah di sebalik semua ni.Selama seminggu aku takleh berblog dan selama 2 minggu aku takleh baca komen di shoutmix blog aku dan juga takleh tinggalkan komen kat shoutmix kengkawan blogger yang lain...tapi masa tu aku boleh tinggalkan komen dekat ruangan komen di blog blogger yang lain....Pagi tadi bila bukak blog...shoutmix dah keluar balik...bila terjah kat blog kengkawan pun dah boleh komen kat shoutmix blog kengkawan semua...Yahuu......Line Clear...Suka hati aku...

Dan hati aku bertambah berbunga...suka sesangat...terkejut...teruja..dan semua macam rasa (bukan 3 rasa jer) pabila aku menerjah blog http://mrsnorhobi.blogspot.com/ setelah aku membaca komen yang ditinggalkan oleh MrsNor yang berbunyi "salam iman...gi blog akak tengok pserta bertuah GA ".......


Ni lah Give away barangan antik yang dibuat oleh MrsNor.
Penyertaan amat mudah dari MrsNor.TERBUKA KEPADA SEMUA.Sama ada jadi follower atau tidak pun boleh turut serta....Baik hati betol la kakak kita ni...tak memaksa dan menyusahkan peserta2...tapi hadiahnya cukup mengujakan hati sesiapa sahaja....
Hanya perlu tinggal komen di bawah posting yang dibuat oleh MrsNor.Peserta bertuah akan dipilih secara rawak oleh anak MrsNor..Tarihk tutup give away ni adalah 9/7/2010...
Aku adalah peserta yang ke 8 meninggalkan komen kat situ dan jumlah peserta yang menyertai GA ni adalah seramai 83 orang... ....
Harap2 jadi peserta bertuah...hahahaha
tapi kalau tak dapat pun tak per....sekurang2nya kengkawan yang lain dapat...betol tak?
Proses cabutan nama peserta bertuah dilakukan oleh anak MrsNor....
Trang tang tang.....Cukup teruja aku bila aku membaca bait2 kata2 di entry Kak Nor....Dan nama peserta bertuah adalah Iman...Aku la tu!!!Dalam hati ada taman...aku suka sesangat....Alhamdulillah...Rezeki aku kali ni..Terima kasih tak terhingga pada MrsNor dan jua pada anak MrsNor...
Terima kasih kerana menganjurkan give away dan semoga Mrs Nor sentiasa dimurahkan rezeki...

Serba sedikit berkenaan blog http://mrsnorhobi.blogspot.com/
Blog yang selalu aku terjah.....Blog Kak Nor ni aku link kan kat blog aku...Bila aku bukak blog dan bila aku lihat ada jer update dari Kak Nor...aku wajib akan terjah kat blognya...sekadar cuci2 mata kat Kedai MrsNor atau suka membaca entry yang K.nor tulis di blognya...

6 ulasan:

umialya berkata...

tahniah

charlie N angels berkata...

CONGRATS...

Iman berkata...

umialya:Terima kasih yer...rezeki yang tak diduga...alhamdulillah...

Iman berkata...

charlie N angels:Tq charlie...

puterikiut berkata...

salam Iman..saya suke baca blog Iman..sbb saya pun minta english style.. nak mintak permission ni nak add iman dlm blog saya ye.. :)

Iman berkata...

puterikiut:terima kasih sudi singgah dan link blog iman kat blog puterikiut.nanti leh la kita berkongsi idea...