Lawatan Ke Vantage (2)

kDi bilik pameran vantage...Huhhh....Boleh angau beb....aku???Tengok jer...cuci2 mata...Bukan tak berkenan....tapi buat masa sekarang ni,aku tengah mengumpul pinggan mangkuk motif bunga old country rose (bunga royal albert)...
Sampai masanya nanti..aku kumpul koleksi bunga vantage lak...Buat masa sekarang...aku hanya setia pada yang satu...hehehe..aku seorang yang setia tau!!!!
Hahh..Layan jer la semua koleksi vantage di bilik pameran ni...
Cantik2!!!!!!

Koleksi yang menarik hatiku...





















5 ulasan:

Antik2unme berkata...

iman, lawatan sambil belajar, sambil itu mencuci mata..menarik..hehe

charlie n angels berkata...

fuhhhsss.... chantik2 nyer... mesti rege lg murahkan kalau beli terus dari kilang....

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Iman, Apa khabar,

Kak Sweetie suka tengok pinggan hiasan tu yang macam bingkai gambar. Berapa agaknya harganya ya.

Eliza berkata...

salam iman. terpesona akak tgk pinggan mangkuknya tapi tak berani nak buat koleksi sebab selalu berpindah randah.

norul berkata...

salam, tumpang promo ye..sesapa yg berminat nak beli vantage cooking set 3 pcs dan set mangkuk sup turin 9pcs bole email ayreesha@gmail.com
set baru nak let go dgn rega rm370 setiap satu,retail:rm440.tq