Kerepek Pisang

Tetiba teringin sesangat nak makan kerepek pisang...memang alah tu di antara makanan kegemaran aku dari dulu lagikk...mengidamkah aku?Mengandungkah aku?Huhhh...Semestinya tidak....tapi yang pasti,aku teringin sangat nak makan kerepek pisang....mungkin korang akan cakap "aper susah..beli la kat kedai atau kat mana jer...berlambak2 kat kedai kerepek pisang..."atau pun malas sangat...online jer...huhuhu
kalau kat kedai...tak sempat aku nak entry,aku dah bantai dah...tapi yang aku teringin makan ni..kerepek pisang yang aku buat sendiri...pelik kan...teringin sesangat,tapi nak yang dibuat sendiri...
lambatnya hari minggu...nak gi pasar...nak beli pisang...nak buat kerepek...Buat susah2 jer kan...tapi aku nak buat gak....sempat ke?Besok pagi ada game badminton sampai kol 1.00.Pagi ahad lak Balqis ada sukan tahunan sekolahnya lak...huhuhu...
Tapi...hendak seribu daya..tak hendak seribu alasan...kan...kan...
kalau tak sempat buat minggu ni pun takper...aku tak mengidam...tapi yang pasti aku akan buat...Caiiyyok..macamla susah sangat kan...

Pisang Tanduk best kan kalau buat kerepek...huhuhu

4 ulasan:

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Iman,

buat kerepek tu lebih2 sikit yer, post kat kak sweetie ckit.hehe

charlie N angels berkata...

i pong nak juge...kikik

Iman berkata...

sweetie2010.blogspot:nanti iman post kat blog iman untuk akak yer...kalau kerepek pisang tu menjadi la....heehe

Iman berkata...

charlie N angels:awak nak aper?hehehe..