Aku Kembali...Insyaallah

Bismillahirrahmanirrahim.....Jumaaat - 8 November 2013

Alhamdulillah...Syukur pada Yang Maha Esa kerana memberi peluang kepada ku untuk mengecap hidup di bumi Nya yang indah ini.

Aku???

Naper?

Hahhahhaha....tahu....Lama sangat aku menghilang kan....hampir 2 tahun...(makin tua aku kan...kan..)

Banyak sangat penyebab dan penghalang untuk aku aktif macam dulu....tapi...insyaallah...(tak janji sbb tak pasti)...aku akan perlahan2 utk kembali seperti dulu...kembali utk mencoretkan sesuatu di blog kesayangku ini (sayang tau)...

Penyebab utama adalah kekangan masa - kerja la tu...takdan nak coret2 ni...
dan kekangan utama ke 2 adalah aku lupa kata laluan aku....huwaaaaa.....macamna leh terbelit2 lak kata laluan aku...hehehhehe...bila dah ada masa free...aku nak login takleh....jadinya aku terus blah jer....TUTUP..

Sekarang ni segala kekangan dah ok sikit dan kata laluan pun dah boleh tembus dah....jadi aku (insyaallah) akan kembali mewarnai dan mencoretkan blog TERATAK IMPIAN IBU ini...

Opsss....terima kasih (ucapan) kepada semua teman2 maya kesayangan semua yang masih sudi singgah walau blogku dah bersawang....Tapi ketahuilah...walaupun aku tidak berblog lama,aku tetap singgah di teratak korang semua....best sangat!!!!


- Cukup lah pembuka bicara setelah sekian lama menghilang....nanti kita kongsi cerita2 ku yang lepas ye...pasal keluarga...pasal rumah....pasal anak....pasal kehidupan di bumi Allah ini...Insyaallah

***Macam kekok jer ...macam tak caya jer aku tengah menaip balik....hehehehehe...

3 ulasan:

Charlie N Angels berkata...

Selamat Berblog Kembali Puan Punya Blog....

Iman berkata...

terima kasih :)

Tanpa Nama berkata...

apa citer pokok mangga kelapa tu,camna dengan hasil dia.kongsi la sama