fAMILY dAy dI pD

16/7/2011.........


Banyak cerita dan kenangan yang masih tidak sempat di pahat di sini....lupakan semua itu....aku ingin pahatkan kembali kenangan2 indah di Teratak Impian Ibu ini....Segala-galanya di sini....ku ingin curahkan semua nya di sini....insyaallah...


Pasal cerita rumah baruku....biarkan dulu....aku nak cerita pasal percutian dulu...hikhikhik....Ni cerita pasal family day opis baru hubby.....Bos tempat baru hubby dah nak bersara...so dia nak buat family day dan dia sponsor tempat penginapan...makan minum....dan banyak lagi lah....Beshhhhh kan....hehehehe




Di Kayn Resort Hotel.....Port Dickson




Selamat bersara.....Dia yang diraikan....




Beliau yang diraikan...selamat bersara.....




Hamper2 yang disediakan.......Alhamdulillah...semua dapat merasa....ermmmmm....


Aktiviti-aktiviti yang disediakan.....




Balqis sporting dengan ayah naik pentas.........nak jadi mumia jap lagik....macamna la anakku jadiknya nanti....jap lagi Balqis akan kena bungkus dengan si ayah....




1.....2....3......mula.....Balqis dah kena bungkus dah....




Cepat...cepat.kasi bungkus itu anak2 anda....




Mumia sudah siap dibungkus...yeyyyyyaaaaa......hasil kerja yang bagus dari seorang ayah yang penyayang.....muahhhhh....




Antara mumia lain yang siap dibungkus.....ngeeeeee....




Akhirnya...pemenang untuk pertandingan membungkus mumia.......Balqis dan Ayah menjadi juara......hahahahhaha....Tahniah....tahniah.......hikhik....


Aktiviti lain....jom....




Pertandingan si anak menyolek si ayah....




Cantik juga bila si bapa di solek.....


Cari gula2 dalam tepung.....
Family day yang beshhhhhh.....Pssssstt....tetiba baru terperasan....aku duk tengah2 tepi bos (pengarah).....macam aku lak staff kat situ....ekekeke....tumpang lalu yer bos....


Kami yang bahagia.........


Nota....Hambek ko...panjang lebar cerita ku selepas bercuti panjang.....Ngeeeeee

2 ulasan:

kakcik berkata...

Seronoknya - tambah lagi bila semuanya percuma. :)

Iman berkata...

memang hepy sangat....best la...tambag lak bos diorang yang sporting giler....huhuhu...dan tambah lak free jer semua...lagi la manisnya....miahahahaha...