Nilai 3 Lagik....



Misi mencari langsir diteruskan lagi....hari tu cuma tempah langsir untuk ruang tamu jewwww.....bajet tak cukup....


Terus terjah kedai langsir yang aku beli langsir untuk mak kat kampung tempohari......Berbeza bebenor dengan kedai yang lain....walau meterial sama....huhuhu....tu yang tak pi kedai lain dah....terus ke situ....
Langsir yang aku tempah kat atas tu kat kedai lain...tapi mahal lol....cukup la untuk ruang tamu jer...


Misi diteruskan untuk mendapatkan langsir bilik tidurku....bilik tidur balqis dan bilik2 yang lain....Tak nak buat kepala langsir lagi....buat untuk badan tingkap jer....simple jer la dulu....rasanya kalau bilik Balqis takyah ada kepala langsir kot....biar macam tu jer....Bilik tidur aku pun biar ler simple jer dulu....buat kepala langsir tu lain kali ler...bajet pun cukup2 jer...ngeeeeee....Tapi yang best nyer....kedai tu tengah buat sale lagik....lagi murah dari hari tu....



Langsir pink tu untuk bilik Balqis.....Dia sendiri yang pilih....

Jom cuci mata......dan duit....






4 ulasan:

Ila berkata...

tahun ni takde langsir baru..huhuhu

kakngah berkata...

sama macam ila.. tahun ni pun tak ganti langsir... :P

ct N honey berkata...

sabtu lepas baru pergi nilai3, pas tu pergi nilai 1 cari kain.cantik pula kain gambar kartun tu...nanti klu pergi lagi nak carilah

Pertukaran susu untuk membesar 1 tahun keatas PERCUMA
Bahasa kiasan yang patut tahu dalam rumahtangga

kakcik berkata...

Besonya pisang! :)