Apa Yang Kami Cari Di Giant....

Ada misi kami ke giant sebenarnya....ngehngeh....
Sebelum pindah hari tu lagi Hubby ada wawarkan nak dapatkan benda tu......katanya kalau takder alah tu macamna nak tolong aku decokan rumah....nak tebuk sana...nak tebuk sini....takkan nak guna tukul kot....Semua hiasan tak gantung satu pun lagi....huhuhu

Mulanya aku tak berapa nak setuju...tapi bila pikir balik....takkan nak pakai tukul untuk tebuk kat dinding tu dan merasakan banyak lagi agenda selepas ni...(kepentingan untuk aku  ler)....aku setuju jer ler.....takper la....cari la yang murah2 jer....takyah la cari jenama aper tu yang mahal tu...boosch kot...ntah ler...aku pun tak berapa nak kenal benda2 ni...tau sikit jer...

Jumaat lepas terpandang kat paper ada iklan benda ni...terus cakap dengan hubby....Dan hari sabtu kami terus menjalankan misi penting itu....alhamdulillah......Dapat jua.......




Nota : Lepas ni boleh la gantung apa yang patut.....

4 ulasan:

ct N honey berkata...

nanti share lah gambar aktiviti gantung mengantung tu...

MaSRifAh&AsrUL berkata...

bape harga yerk benda ni...

Iman berkata...

ct N honey:

Insyaallah....kena tunggu hari minggu lak sebab kalau hari keje balik dah nak malam.....takut menggangu jiran2...

Passttt....tengah gian nak mengantung ni...hukhuk...

Iman berkata...

MaSRifAh&AsrUL :

Jenama ni murah jew...kalau tak der offer (Kat giant)Rm 159.00....Kalau offer hari tu dapat RM119.00...Ok la tu...untuk kita2 yang baru nak belajar menebuk ni....ngeeeeee...