Semak Saman....Huwaaaa....

Jap tadi jengah blog amnybelle2606....Entry pasal semak saman....tiba2 dup dap jantungku...naper erk?

Ntah2 ada saman....tu la...takut gak...balik kampung masa raya cina ari tu bukan main lagi hubby aku pecut kat highway LPT...Pantang jer aku terlelap....mula la dia tak sedar diri...Ishhhh....ermmmm....

Dan ayat aku bagi kat dia "Yah...kalau kena saman...ayah bayar la..ibu taknak tolong...huhuhu"
Tu jer ayat aku bagi...ayat yang satu lagi yang pasal2 tak baik tu aku tak sebut.....Sendiri mau ingat....Ya Allah...Mintak dijauhkan dari segala bencana....

Jom kita sama2 semak saman kat sini...portal.jpj.gov.my

klik kat semak saman yang dalam bulatan tu...

Dan Hasilnya....
Alhamdulillah....Syukur.....

7 ulasan:

Solihin Zubir berkata...

hehe.. tahniah sebab akak pemandu berhemah.. ;-p

kak long berkata...

yess..!
kaklong pun clear gak..lalalalallaaa!!!

ibuintan berkata...

dah semak... line clear bersih dari saman.. pemandu berhematlah katakan hhehehe

kakcik berkata...

Syukurlah. Kakcik yang tidak memandu ini ada 3 saman atas nama kakcik akibat baik hati beli kereta atas nama sendiri dan beri orang lain bawa... :(

Yan berkata...

so far kena saman 3 kali je.. masa
1. dpt lesen, salah tpt parking.
2. tetiba kena tahan polis, bg saman br dia ckp flat num depan tak de.. mana tau...

3. bawak kereta road tax dah mati.. pun tak perasan.

hee

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: berkata...

kekalkan pemanduan berhemah..
datang sini tuk klik HB


Klik sini-[Tips Download]

Search file Mediafire dengan mudah

Ilhamny.com berkata...

masa buat entry tu just chek JPJ jek..ingatkan lega xde saman.. pastu kwn tanya dah chek PDRM..??? mcm nak gugur jantung ada rupanya saman PDRM..kena 770..rugi tul duit sebanyak tu, dilaburkan gitu aje..huhuhu