Nak Beli Baby Walker...Yeyya!!!!Dapat Baby Baru.....

Pic Google
Tengah mencari baby walker yang sesuai....aku dah ada baby ke?Hehehehe...semestinya......

Takder la....untuk dihadiahkan pada anak buah....Rasa2 elok tak hadiahkan baby walker....
Aku buntu la....hari tu aku dah terlepas cakap kat mak dia nak bagi walker....Bukan menyesal sebab kena keluarkan duit tapi aku dengar walker ni banyak gak keburukan dari kebaikan....macammano ni?

Tinggalan Sejarah : 
Atau perlukah aku tukar dengan barangan lain....tapi tak best    lak.....Fuhhh...poneng...poneng....Meh picit kepala aku jap....aku bagi 0.40 sen saper yang rajin...kikikik

6 ulasan:

Puanbee berkata...

bagi lah sit car ke compom dia tk kecik hati ngehhh

Ila berkata...

kalau budak tu dah reti duduk,takde masalah...tak ok kalau baby kecik lagi dah masuk dalam walker..dan kena awasi gak

ct N honey berkata...

mmg ada keburukkannya,tapi kalau diawasi selalu tak ada masalah.setakat ni saya gunakan untuk anak ok.

Yan berkata...

Memang banyak keburukannya. Anak2 akak sume benda ni tak de. Enkut2 tpt tidur pun tak de, Tkat buaian. Depa tido sepah2 je. Supaya bila p rumah org tak meragam nak kan benda2 ni,.

=sz= berkata...

tukar menan push walker ke tolly car ok kot...

AngahSayang2314 berkata...

angah pun sama gak nie nak dapat bb baru gak... hehehee