Tak Puas Hati!!!!!



Setelah dibelek-belek....ditenung-tenung......dipandang-pandang....Aku memang tak puas hati!!!!Tapi apa yang tak kena erk?????
Arghhhhhh.......
Penat la nak pikir....


Psssst : Oh Blogku..........Aku nak pi godek2 ko jap....^_^


Status terkini*****Dah......Kecikkan tulisan ....hehehe....

14 ulasan:

kakcik berkata...

Kenapa tu?? Apa yang tak kena?? :)

Iman berkata...

kakcik:

Entah la Kakcik...macam tak best jer tengok blog saya....Rasa macam bersepah jer....

atie berkata...

baru teringat sesuatu..dekat dengan rumah atie ada rumah baru renovate tulis teratak impian..cantik!sama cantik mcm blog ni!(^_^)

Ibu Iman berkata...

nk touch up blog ler tu... hehehe... tempah la template baru... ikut citarasa sendiri

Hidayah berkata...

ok da la ni..simple sng nak baca...

Ummi Iman berkata...

ibu Iman x puashati ngn blOg...??
haishh.. emi tgk Ok jerp..
senang nk baca..

AngahSayang2314 berkata...

iman kenapa nie??? ada tak kena ke???

Iman berkata...

atie :

Hehehe..yer ke...nanti rumah baru iman pun nak letak Teratak Impian Ibu...terima kasih...^_^

Iman berkata...

Ibu Iman :

Hehehe...tau takper....duk perati-perati...macam besar sangat lak pulak fon dia...nampak macam semak lak...nak ubah biar nampak kemas sikit...

tu la..rasanya nak buat header gak kat atas tu...nak buat sendiri tak pandai...nanti nak tempah la...

Iman berkata...

Hidayah:

Tu la...rasanya dah simple dah ni...dah buang mana yang patut...tapi fon dia besar sikit kan...ni saya dah kecikkan dah...hehehe...tq...

Iman berkata...

Ummi Iman:

Mungkin tulisan kot jadi nampak macam semak sikit...ni dah tukar normal dah...hehehe...terima kasih..

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Hehehe...Takder aper la Angah...biasala orang tak berapa pandai nak touch up2 blog ni...bila duk perati yang sebelum ni..rasa macam semak la pulak dengan tulisan yang besar tu...ni dah tukar yang normal dah...huhuhu...

Hezesuze berkata...

ermm weols dah tak reti nak edit blog bagai....puas ati mana yg ado jek hehehe

cik lola berkata...

jom sme2 mmbelek encik serta cik blog