Langkawi (Part 6 )

Hari Pertama Di Langkawi...... 6.30 petang 


Idaman Suri.....Shopping
Inilah salah satu tempat 'fofular' untuk shopping barangan dapur yang selalu diperkatakan orang tu.....Idaman Suri!!!!
Tapi kami diberi masa hanya setengah jam jer sebab waktu tu dah pukul 6.30 petang...Pukul 7.00 dah kena naik bas balik...Sungguh tak suker i.....


Aku sudah rambang mata......


Tak ramai orang masa ni....mungkin dah petang atau sebab bukan cuti sekolah....


Murah sesangat!!!!































18 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

mmg bikin rambang mata lah. Dia kalo nak pi Langkawi ni better bkn peak season sbb brg rega lebey murah. ni org local sana yg ckp.
mmg giler tgk nya kan..tp mikir nak ngangkut balik susah, trus tak jadi amik. hihi

Mieja@Amiizaa2001 berkata...

tempet peberet saya jugak setiap kali kelangkawi, mesti pergi idaman suri....siap beli beg roda uuntuk letak segala hasil belian...:)

kakcik berkata...

Kakcik kalau singgah di Idaman Suri ni, suami yang lebih teruja dari kakcik. :)

buDak ITam berkata...

sapa la tak tergoda tgk pinggn mangkuk murah n cantik mcm nih..!!!:))

AngahSayang2314 berkata...

kak cantikkkkkk semua tue nak la... insya allah ujung tahun akan angah ke sana... tapi nak kena bawa duit banyak2 hehehe

Hazari. berkata...

kalau suke shopping macam ni, kat pengkalan kubor, kelantan.. fuhh..

Iman berkata...

PUANSTOBERI:

Yupp...memang rambang mata dibuatnyer.....nasib baik singgah tak lama...kalau tak....Arghhhh.....

Betol tu...saya pun dengar macam tu gak...kalau cuti sekolah ke aper ke,barang berbeza dengan hari biasa...

Iman berkata...

Mieja@Amiizaa2001:

Hahhaa...beg beranak yer..

Iman berkata...

kakcik:

Memang patut teruja kak....huwaaa....

Iman berkata...

buDak ITam:

yuppp...memang murah dari biasa...huhuhu

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Hehehe...bawak RM banyak2 sikit...Angah mesti rambang mata punyer....

Iman berkata...

Hazari.:

Mesti best kan....rasanya saya pernah sekali jer sampai kat pengkalan kubor tu...nak pi!!!!

Ilhamny.com berkata...

dtg sini mmg lerr..rasa mcm suma2 nak beli..mcm kat umah tu suma2 xcukup..hehehe..pastu blk pon tringat2 lg, 'alarr, knp la xbeli yg tu td'...

Iman berkata...

Ilhamny.com:

YUpp[...Betol tu...pandai....memang macam tu....hahahhaa

Ogy berkata...

ni kalo mama masuk ni..mesti mata terbukak luas...tp kalo rm tak byk...huhuhu nagesss jele..

Princess Nur berkata...

akak..nyesal tengok..sy nk g langkawi gak malam ni..hihi

Hajah Zainab bt Abdullah berkata...

salam iman,

mama singgah ziarah ni...nice blog! keep writing ok :))

sweetsal berkata...

idaman suri tempat idaman ku...rugi kalo tak borong banyak2..hihihi