Langkawi (Part 4)

Cerita Langkawi belum habis.....Hehehe.....gigihnya aku menghabiskan cerita @ langkawi ni...ada Aiman kisah?


Hari pertama di Langkawi .....4.30 petang


Balik dari Cable Car, kami singgah di Sireh Lagenda Industri Sdn.Bhd (Sireh Maju Industri)....Tak sah kalau saper yang datang Langkawi tak beli produk berasaskan gamat....aku pun bersemangat waja nak tengok diorang buat ubat gamat secara dekat....(*_*)


Jom...
Gamat tengah menggelegak tu...diorang cakap kalau celup jari kat dalam tu tak rasa panas pun....uihhhhh...ngeri aku!!!!Silap2 hb masak....(*_*)
2 kawah tengah menggelegak.....Bukan setakat gamat jer diorang masukkan....ada bawang putih.dan ntah aper2 lagi la kat dalam tu....
Timbunan ubat gamat sedia untuk diborong.....




**Oh obat....oh obat....mari beli ubat...jangan sampai terlambat....Huhuhu....habis gak kat sini RM nya....

11 ulasan:

Yan berkata...

Nnt akak nak study lah N3 pasal Langkawi ni. Nak pegi bulan2, hotel tak tempah lagi..

LyNn HaMzAh berkata...

kalau gie langkawi mesti beli minyak gamat...sebab kalau beli kat tempat lain macam x syok la...

bujal X berkata...

he~~beras terbakar ada lagi tak?

Hezesuze berkata...

yeahh weols pernah pgi tengok acara buat minyak gamat tu huhu

Iman berkata...

Yan:

Best la akak pi holiday...saya pi sebab ada kursus....tapi banyak berjalan gak...hehehe...

Tapi saya tak sempat nak gi semua....
Tapi boleh la akak tengok tempat2 yang saya dah pergi ni...hehe

Iman berkata...

LyNn HaMzAh:

Yupp...kalau kita dengar Orang pi Langkawi...mesti diaorang bawak balik minyak gamat kan...hehehe

Iman berkata...

bujal X :

Tempat yang tak sempat nak pergi...huwaaa.....

Iman berkata...

Hezesuze:

Pengalaman menarik kan Kak...best...

kakcik berkata...

Orang kata kalau celup tangan pun ke dalam minyak panas tu, takkan melecur. Tapi, jangan suruh kakcik cuba, kakcik tak berani! :)

Iman berkata...

kakcik:

Betol tu kak...tapi saya tak berani nak celup la...ngeri...nanti masak tangan saya...hehehe

AngahSayang2314 berkata...

iman bagi siki ubat gamat kat angah hehehee