Khairul Fahmi Dapat Durian Runtuh.....Gedebobbbbb!!!!!

Pic  Sini
Penjaga gol  skuad Harimau Malaya ini telah menerima durian runtuh apabila kerajaan negeri menghadiahkan sebuah rumah kepadanya bagi menghargai jasa mengharumkan nama Malaysia...


Majlis sambutan meraikan kepulangan wira negara itu diadakan di kampungnya di Kampung Cherang,Kota Bharu....


Tahniah yer Khairul Fahmi...Anda memang best!!!!!
Semoga populariti anda sekarang tidak akan menggangu tugasmu sebagai penjaga gol untuk skuad kebangsaan mahupun negara...^_^


Nota Tangan : Dengor kabor orang negeriku lak dapat tanah dan duit...betul ke?Tahniah!!!!Tahniah!!!!

14 ulasan:

Si Sangkar Hitam berkata...

gilo best...aiyok..
aku pun nk jd pmain gak la

CT berkata...

alhamdulilah...rezeki dia...

Iman berkata...

Si Sangkar Hitam:

memang gempak kan...hehehe....Memang diorang patut dapat....^_^

Jangan la jadi pemain gak...kalau ramai jadi pemain dan semua power2...nanti tak cukup tanah lak nanti...

Iman berkata...

CT:

alhamdulillah...Syukur....

AngahSayang2314 berkata...

wahhh besttttt betul la kata org namanya ada luckkkkk hehehehe.. dik kerana nama kau uv aangah pada last week naik mencanakkkkk hahahaha.. tul tak iman????

ooo iman hari ini angah pos hadiah yerrrrrrrrrr

* MissYaniAbdullah * berkata...

DIA MMG LAYAK..TERBAEK

Solihin Zubir berkata...

perghh... dpt anugerah drp Tok Guru tuu..
terbaek ah.. Tahniah Fahmi..

ermm.. ada entry khas buat akak..
http://www.solihinzubir.com/2011/01/entry-khas-buat-pembakar-semangat.html

LyNn HaMzAh berkata...

tahniah...dia memang bagus la...

iwan_dextrous berkata...

elok r tu..nnt dh dpt sume pastu men x seberapa...tu lah yg berlaku kt atlet2 negara...hihih

Dextrous cyber life

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Yupp angah....Betol tu...tuah ayam nampak di kaki...tuah manusia hanya Tuhan yang tahu...

Iman berkata...

* MissYaniAbdullah * :

Yezza...dia memang terbaik!!!

Iman berkata...

Solihin Zubir:

Terbaik punya......

Huwaa...entry solihin buat akak sebak@@@...Subsub...terima kasih kerana menghargai....

Iman berkata...

LyNn HaMzAh :

Memang bagus dan cayalah...aksi dia malam tu memukau pandanganku...^_^

Iman berkata...

iwan_dextrous:

Insyaallah..harap2 dia tidak melakukan perkara yang sama...