Ibu....Balqis Nak Beli!!!!

Pehal ko...tetiba ada entry pasal kucing lak...Hehehe....tengah nak cari anak kucing ni....
Kesian lak Balqis beria sesangat nak anak kucing.... 
Sampaikan pergi jer mana2,kalau ternampak anak kucing kat tepi jalan ke,kat pasaraya ke,kat kedai ke....dan ke...ke sewaktu dengannya...akan keluar lah dialog sama macam ni " Ibu....Balqis nak beli kucing ni....ibu...Balqis nak beli..." kesian lak kat dia....dah lama dah drama ni berterusan...
Dan pasai aper aku kesian sangat kat dia sebab aku pikir dia mungkin kesunyian....nak teman...nak kawan....dah lama duk mintak nak baby tapi tak dapt2 jugak....
Berdua dan bertiga lebih baik.....^_^
Sungguh!!!!!Comel sesangat!!!!
 

Psssst :Tapi aku pun kena pikir gak....pelihara kucing ni pun ada keburukannya kan....adesss!!!

*****Tumpang gembira dengan perkhabaran seorang teman yang telah disahkan mengandung malam tadi....Tahniah.....Usahamu membuahkan hasil...*****



*Semua gambar kucing kat atas tu ehsan dari Google*

14 ulasan:

Hidayah berkata...

sabar2 ada rezki 2011 dapat le kawan utk balqis

iwan_dextrous berkata...

hihhi..comel2.iwan punye kucing bru mati kne langgar ngan kete..sedey sgt..


Dextrous cyber life

risanur berkata...

insya'allah ada rezki untuk naemah plak...kak oja dah dapat nati naemah plak ye...kena rajin mencuba huhuhu...

LyNn HaMzAh berkata...

anak lynn x suka plak dgn kucing...asal ada kucing lalu jer sure dia terjerit-jerit tau...

Mama Kembar 3 berkata...

mesti balqis sronok if dpt anak kucing yg di idam idamkan tu. tp betul gak, nnt jd satu tanggungjawab nak menjaga kucing tuh. If balqis ada asma lagi laa tak elok ada kucing

Iman berkata...

Hidayah :

Insyaallah...Amin...terima kasih...

Iman berkata...

iwan_dextrous:

memang sedih kan....dulu masa kecik2 dulu pun ada gak pelihara kucing....lepas tu mati kena langgar...sedih sesangat!!!

Tumpang sedih dengan kematian kucing awak...:(

Iman berkata...

risanur:

Insyaallah kak....Terima kasih....

Iman berkata...

LyNn HaMzAh:

Tol tu Lynn...dulu masa dia kecik...memang takut sangat dengan kucing...tapi sekarang ni pantang jumpa...nak jer dikendongnya...Huhuhu

Iman berkata...

Mama Kembar 3:

Betol tu kak...

Sharifah nor berkata...

budak2 mmg nak kucing..tapi yg menjaga makan..minum..najis..muntah..eeeeee..semua mak nya lah...mak nya dah bersedia ker??? heee..[ akak ada 5 ekor kucing skrg..mcm jaga anak jer...]

Iman berkata...

Sharifah nor :

Yupp betol tu kak...dan saya seorang yang kureng bab2 najis dan muntah2 kucing ni...alergik sikit...dengan saya2 nanti termuntah....huwaaa.....

Banyaknya kucing akak...meh sekor kat sini...

SeMaLu SK berkata...

kak imah...tak pa...pelan2 kayuh...mudah2an lepas ni turn kita plak :D

Iman berkata...

SeMaLu SK :

Insyaallah...sama2 lah kita berdoa dan berusaha...Amin