Gala Dinner

Hari tu janji dengan beberapa teman nak tempekkan gambar pi gala dinner opis...Parti Masquerade........


Sorry yer baru tempek...ni pun baru dapat dari kengkawan...tapi bila ingat balik malam tu rasa nak nangis jer.....Huwaaaa....aku lupa nak bawak kamera!!!!!!Menumpang kasih dengan orang lain jer...huhuhu....Tragis tak?Terhegeh2 nak caj kamera dan lupa nak bawak...Adoii...Padan muka untuk diri sendiri...


Tuan tanah yang ntah aper2 ntah....Seksa jiwa dan raga pakai semua ni...huwaaaaa....sungguh tak selesa kepala ku....


bersama My En.Hubby
Dengan Nabil....
Arghhhhh...tolong!!!!!!

satu bahagian

Tinggalan Sejarah : Suami isteri pergi tapi satu pun cabutan bertuah tak dapat.....Hampehhhhh!!!!Kan bagus kalau dapat tiket pi umrah ke,set home teater ke,plasma tv ke,pi melancung ke...apa2 ke lah.....Huhuhu....Tapi takper la....takder rezeki lagi untuk kami....

11 ulasan:

Sharifah nor berkata...

akak nak pinjam yg EN hubby tu pakai..rasanya yg tu jer muat dgn akak...huuuwaaaaaa...

Iman berkata...

Hehehe...boleh2 ^_^

AngahSayang2314 berkata...

tak pe iman cuba lagi sekali belum ada rezeki lagi tue

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Huwaaaa....tak pernah dapat...

kekelip berkata...

bestnyeee costume partyyy!!

kakchik@ella berkata...

glamerlah!! seronoknya pegi party .. kakchik tak penah pegi. hihi

Iman berkata...

kekelip :

Bestttt....hadiah cabutan bertuah lagi best...hehehe

Iman berkata...

kakchik@ella :

Ala kakchik...kalau bukan dapat sponsor baju,mau takmo pi gak...huhuhu

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

huwa... kalau kompeni akak wt dinner mcm nih harus akak tak pegi kot.. hehehe.. mesti takde baju yg muat ngan akak.. kih kih kih...

tomatokering :) berkata...

wahhh ! cantekk ! ;D

sweetsal berkata...

bestnye...mana dpt kostume tu..cantik bangat!!