Facebook akan ditutup?Ada betoi ka?

Pic Google
Gempaq kengkawan aku bila terdengar desas desus facebook akan ditutup...Tapi aku tak terkejut pun...Aku adalah di antara insan yang tak berapa suka bukak fb ...Ntah ler...tak berapa nak suka fb ni...tapi bagi sesetengah orang....hermmmm macam wajib bukak fb ni...Terpulang la...
Aku suka blog....ko suka fb...oooo...nyanyi sikit...hehehe

Korang percaya ke fb nak ditutup bulan 3 ni?Aku tak caya....Bisnes tu...pengasas dia dah kaya raya dan dapat berbillion2 tetiba nak tutup?Tak logik kan...Takkan la benda yang mendatangkan keuntungan berbillion pada diorang tetiba diorang nak stop gitu jer...mustahil....mustahil....sapo tok sir pitih banyok wehhh....

Jom kita tengok kat sini lak....Ibtimes

Rumours of Facebook shutting down this March has sent netizens into a tizzy. With several blogs reporting that the Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg has announced the closure of the social networking site, thousands are scurrying for answers on the internet. Google Trends, Twitter and Yahoo Answers has been set on fire with the questions 'Is Facebook shutting down?'...


The 'Report'
In a press conference outside his Palo Alto office, a blog reported, Zuckerberg said, "Facebook has gotten out of control and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness."
"I personally don't think it's a big deal," he reportedly said in a private phone interview. "And to be honest, I think it's for the better. Without Facebook, people will have to go outside and make real friends. That's always a good thing."
Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook is also quoted as saying on the blogspot post, "After March 15th the whole website shuts down. So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won't be able to get them back once Facebook goes out of business."
Pssstt.....Anggap jer la itu semua khabar angin dan berita palsu untuk anda...

9 ulasan:

kakcik berkata...

Mungkin dia pun ada agenda lain... :)

Iman berkata...

kakcik :

aaa kan...yang lebih baik punyo....

Yan berkata...

Akak suka FB ni dan dah join since March 2008. Since join banyak member2 yg terputus hubungan dapat jumpa balik. Just update, masukkan gambar, then contact kalau ada hal. No more games since one an half year ago.. Malas. So, kalau terminate, sure ilang semua member2 lama ni.

Gayahspears berkata...

cam tak caya je berita fb nk tutup.huhu

SYaMiLa berkata...

betul ke nk tutup...sya mmg tk suka berfb so tak de la bg kesan sgt pun....

My recent post "SyamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)"

Zaidah berkata...

zai tak suka berfb sebab tu tak kisah klu fb tutup ker tidak...yang penting blog jangan tutup...

Cik SHiNJU berkata...

Drpd tutup baik dia jual jer FB nih..ade gak untungnye..Mcm friendster tu,dah lama bertukar tuan..:)

sweetsal berkata...

ada kah ni gimik jer @ jika betul sedih gak sbb fb je la tpt akak bersembang2 gn anak yg dok jauh diperantaun..huhu

AngahSayang2314 berkata...

alah kalau tak ada habis la....