Bloglist Dibatalkan

Disebabkan beberapa masalah yang tak dapat dielakkan....di antaranya ada blog yang tidak meninggalkan Url dengan betol dan juga cara yang aku buat ni melambatkan aku untuk menerjah blog kengkawan yang meninggalkan Url kat bawah ni kerana aku perlu bukak 2 kali (bukak profile dulu lepas tu baru boleh bukak blog) jadi aku terpaksa membatalkan Bloglist ni....

Aku tengah bertapa nak belajar macamna nak buat senarai yang menyenangkan kedua2 belah pihak...^_^

Tapi kepada yang telah meninggalkan URl sebelum ni...insyaallah aku akan tetap mengacau korang semua...hehehe

Catatan : Terima kasih kerana sentiasa sudi berkawan dengan aku...

8 ulasan:

Hezesuze berkata...

wokey bebeh!!

Sofea berkata...

kita dtg lagiiii...hehe

misza berkata...

dah ramai cenggini la kan. hehe

Iman berkata...

Hezesuze:

Nak cari alternatif lain lak...nak pi bertapa jap...hehehe

Iman berkata...

Sofea:

Hehehe...terima kasih....muahhhh

Iman berkata...

misza :

lagi ramai lagi saya suker...tapi ada yang tinggalkan url salah...dan kelemahan bagi saya sebab saya kena bukak 2 kali baru boleh masuk bloh...huwaaa.....lambat...nak pi cari altrnatif lain yang menyenangkan 2 pihak...hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

ok, dear...relex dulu...

Sharifah nor berkata...

akak buat blog lagi satu..khas utk buh bloglist saja..jadi time akak tak de nak buat n3..akak jamu mata di bloglist dan boleh tgk n3 terbaru..setakat ni dah ada 800 lebih blog yg akak follow..