Tasik Titiwangsa

Pagi semalam lepas siap semua keje rumah...bawak Balqis gi Tasik Titiwangsa...Sebelum tu dah janji nak bawak gi taman...so kena tunaikan lah...

Kebetulan pagi semalam ada Expo jualan hasil produk dari Pusat Dalam Komuniti (PDK) anjuran Bakti....Penuh gak la parking tu...tapi kami tak la menjengah sampai ke sana...duk kat taman permainan tu jer...

Duk lama gak kat sana.....Biarkan Balqis melepaskan rindu dendam kat taman permainan tu...padahal hujung minggu lepas baru jer pi Tasik Perdana...Biarkan dia main sampai sepuas2nya...Biarkan!!!

Aku yang kepuasan duk kat wakaf tepi taman permainan ni...Biarkan ayah yang awasi dan perhatikannya....
Berjanggut la rasanya aku duk kat situ sambil perhatikan diorang jadi jauh....

Nasib baik ada pemandangan yang indah di sini,takder la bosan sangat....
Dan yang pastinya aku suka sebab takder pemandangan yang tak sepatutnya disaksikan di sini... 
(bukan si Nabil yer yang kata,aku yang cakap...hehehe)!!

Dan akhirnya Balqis kepenatan dan maka bermulalah aksi ku dengan En.Hubby....dapat main badminton...
Sukeeeeeeee....dah lama tak main ni...peluh betina (ada peluh betina ke?) menitik2....ahakkkk...

4 ulasan:

kak long berkata...

eee..dah lam agak tak datang sini....last rasanya 2003 kot...!

nak pergi sekarang pun musim hujan la...!

Yan berkata...

Akak pun ingat nak ke Shah Alam Lake tadi for breakfast. Tapi hujan semalam, sure lembab je..Bagus tempat2 cam ni. Rehat minda

Hezesuze berkata...

pestime sampai pun thn 2008 gath blogger huhu

PUANSTOBERI berkata...

owhhh..mmg dkt ngan umah tp jrg pegi..asik nk tido je kalo ptg..hehe