Rancang Cuti 2011

Meh sini kengkawan semua....jom kita rancang cuti tahun depan punyer.....Apply cuti 3 hari dapat 11 hari....Hehehehe.....Apply 6 hari dapat 16 hari....Huhuhuhu....

Pepandai jer aku kan...Sebenarnya cuti ni aku rancang untuk perancangan cuti aku....
Tahun ni pun ada lagi baki cuti tahunan...dalam 8 hari gitu...Takder la nak habiskan...kena buat simpanan hari tua...hehehehe...... ^_^......

Meh kita rancang cuti tahun 2011 punyer...Cuti awal tahun....Bulan Januari dan bulan Februari...
Kalendar ni aku cilok kat blog bro assoyfinger67 .....Maap yer bro....kalendar bro yang cantik tu i dah conteng2...siap pangkah2 gitu...Hehehehe...Cuti punya pasal....

Bulan Januari 2011
Nampak tak yang berpangkah tu...tu cuti hujung minggu hujung bulan Januari...yang kat dalam kotak tu kena apply cuti ler....

Bulan Februari 2011
Banyak cuti kat bulan Februari ni kan....Kalau korang nak tambah pangkah yang masih kosong tu pun boleh gak.....Yang aku buat untuk appy 3 hari....kalau tambah pangkah lagi 3+3 hari jumlah cuti kesemua jadi 16 hari...
Tak berapa nak faham erk?Meh aku buat detail lak....

Jadual ni untuk dapatkan 16 hari....^_^
Kat Jadual atas tu hanya perancangan jer....Yang luluskan......belum tau lagikkkk....




16 ulasan:

aYu berkata...

waa..best gila..

Ila berkata...

wah,byk cuti ek...nak gi mana tu

cikgu isza berkata...

rancang awal2.. bagus tu.. :)

mr.curly berkata...

oooo wa ingatkn yg pangkah2 tu ado umah yg nk dipecahkn cam citer ali baba tu..hikhik..selamat bercuti!!!

sweetsal berkata...

banyak nye pangkah..best nye banyak cuti tahun depan..nak gi mana tu..

LinRosLy berkata...

Selamat Bercuti

Cik Mieyrarif berkata...

waaa.nak pegi mne ?

Iman berkata...

aYu:

Yezza...best....sekali sekala dapat cuti macam tu kan....apa lagi...^_^

Iman berkata...

Ila:

Kalau bos lulus....nak balik kampung....nak duk puas2 kat kampung...nak pi kebun...nak buat tu...nak buat ni...Bla2...hehehe

Iman berkata...

cikgu isza:

Kita hanya merancang...Tuhan yang menentukan...tapi ni kes kena bodek bos suh luluskan cuti ni...Huhuhu

Iman berkata...

mr.curly:

Hahahha....Bro...cayalah...betol gak tu.jom join daku memangkah pintu rumah....kikikik

Iman berkata...

sweetsal:

Bawak baki cuti tahun ni...tu yang lebih sikit tu...

nak balik kampung....nak duk puas2 kat kampung...nak pi kebun...nak buat tu...nak buat ni...Bla2...hehehe

Iman berkata...

LinRosLy:

Terima kasih...^_^

Iman berkata...

Cik Mieyrarif

Hehehe.....nak balik kampung....nak duk puas2 kat kampung...nak pi kebun...nak buat tu...nak buat ni...Bla2...hehehe

S..U..D..@..I..S berkata...

cuti2 msia jom rancang2 cuti msia..
bulan ni kena tunggu ofis..lala..

AngahSayang2314 berkata...

iman belum apa2 dah prepare hehehe