Gubahan Di Hari Pertunangan

Alhamdulillah....Akhirnya tiba jua hari yang ditunggu2.....
Hanya ini sahaja gubahan hantaran yang mampu aku siapkan untuk adik lelakiku....
Simple jer kan....Idea tarak sebab last minit....

Gubahan hantaran pertunangan dari bakul besi.....
Kek Pertunangan


Gubahan Coklat
Buah-buahan

Gubahan Sireh Junjung Dan Cincin

Wajik

Gubahan Sireh Junjung

Persalinan Nikah

Kain Pasang

Gubahan Tuala ( Sepatutnya tiada bungaan yang berceracak di atasnya tetapi telah ditanam oleh ibuku....Adessss.....Penambahbaikan yang terpaksa diterima )

9 ulasan:

Melati Qistyna's Mummy berkata...

wahhhh, cantik.. walaupon kesuntukan masa :)

Iman berkata...

Melati Qistyna's Mummy:
terima kasih...Idea last minit...tak sempat nak pikir lebih2 dah...:)

Princess Nur berkata...

salam..cantiknya gubahan..pandai wat sendiri ek..bleh tempah ni

biskut berkata...

boleh book akak nih untuk majlis yang lain nih.hehe...

Iman berkata...

Princess Nur:
Terima kasih...minat punya pasal...nak tempah?Boleh....hehehe

Iman berkata...

biskut:
Muahaha....hehehe....boleh2....takder masalh punyer...hehehe

ibuintan berkata...

ada kuih wajik... my feberet tu..

ni baru gubahan last minit kalau first minit lagi gempak gaknye ye....

cantik

Jiha berkata...

adehaii kreatif betul..tgn org seni ni..cntik2 sumenya..

Tanpa Nama berkata...

boleh saya tahu cara cara nak gubah tuala dgn kain pasang