Baiki Rumah...Blog

Dalam Blogku Ada Taman

Tuan rumah sedang memperbesarkan blog tuan rumah sebab dah ada keberanian nak bertukang ni...hehehe...sebenarnya dah lama dah nak try ubah atau nak besarkan sikit tapi takder keberanian...takut hilang apa yang dah ada kat dalam blog tuan rumah ni...nanti nyosal den....doh la tak berapa pandai nak berblog ni...huhuhu..
Mulanya nak tukar template sebab template yang ada ni kecik cecoit jer kan....bunga matahari jer yang nampak banyak...Entry kecik jer...kecik anak mata nak baca...(tapi anak mata memang kecik pun)....hehehe

Sebelum


tapi bila pikir balik dan pikir balik...template ni adalah pilihan aku masa mula2 nak melahirkan blogku kira-kira 5 bulan lepas...sayang lak....Akhirnya...ambil keputusan besarkan jer tanpa menukar template yang sedia ada...Andainya ada kengkawan yang tidak berapa suka dengan template blogku...minta maap yer....

Selepas

6 ulasan:

sz | m.s.s berkata...

ni mesti peminat tegarr bunga matahari ek..hehehe

Hezesuze berkata...

hohohoho baru ler weols bleh komen...ahakss!

lagi satu nk tanye...camne uols besokan jadi lagu nie...huhu

meh bagitau weols cepat

Oong-ong berkata...

huhu..mereka mungkin bukan x suka..tp serabut~

Iman berkata...

sz | m.s.s :
hehehe...tak jugak...tapi bila jumpa template ni terus berkenan....huhuhu

Iman berkata...

Hezesuze:
Muahhaaa....orait la tu...Sib baik akak cakap kan...kalau tak tunggu besok baru perasan...hehehe...Tq kak...

###kak...kalau nak besarkan tu ...akak kena edit dekat EDIT HTML...Tambah kod yang ada kat html tu...setengah hari gak aa duk ejas tu...klau nak besar lagi,tambah lagi...

Iman berkata...

Oong-ong:
tu la...mungkin la kot...tapi bila hati dah suka...

tapi harap bila kengkawan bukak cepat la loading....bukan berat macam sesetengah blog,kena tunggu lama...