Baucer RM10 KFC / Pizza free!!

 
Giveaway nie dari  hatiberbunga  kita...
Tarikh Tutup Penyertaan: 28 October 2010 pada pukul 11.59 pm

Syarat2nya mudah saje kawan2!!
keterangan lanjut bolehlah klik kat bawah....

Ahakkkk!!!Nak join gak ah...Tak kira...semalam baru aku cakap nak makan pizza..hari ni ada Ga voucer free Rm10.00 Kfc / Pizza Hut / Ayamas / Rasamas


Nota Kaki : Selalunya aku tersangat la malas nak join Ga 2 ni...Tapi mood aku dah bertukar hari ni...Perubahan hormon kot...kikikik...tak senonoh betol...Betol...

Memang banyak kengkawan blogger yang buat giveaway,tapi tak semua aku join...malas nak tempek2 banner bagai dan buat entry....tapi kalau syarat2 senang camgini ok la kan....
Lagipun boleh mengerat dan merapatkan silaturrahim sesama kengkawan di alam maya ni...
Dan bukan hadiah yang menjadi keutamaan...

Tiada ulasan: