Berbuka Puasa

Petang semalam kami sekeluarga diajak berbuka di rumah kakak di Puchong...Kami 5 beradik berbuka bersama .....Terima kasih kakakku...muahhhh...Semoga sentiasa dimurahkan rezeki..Sampai tak tahu nak makan yang mana satu...semua sedappp...
Semalam kami berbuka puasa beramai-ramai dengan adik-beradik dan ipar duai.....seronok rasanya bila dapat berkumpul ramai2 dan berbuka puasa bersama-sama...berbuka puasa beramai-ramai mempunyai nikmat tersendiri, terutama apabila dapat berhimpun seisi keluarga.....
 
Hehehe....letak straw kat dalam tulang tu dan sedut...Fuhhhh


Dan pelbagai juadah lagi....tapi ni jer yang sempat disnap sebelum dingapp...Bubur lambuk pun sempat dimasaknya walaupun tengah sarat...huhuhu



16 ulasan:

Ogy berkata...

salam ziarah..

mak aihh terlioo tgk sup gear box tuh :)

Iman berkata...

Ogy :
Hehehe...saya pun masih teringat lagi kat sup tu....kaw2 punya...

hajarus berkata...

wow meriahnyer menu... memang best dpt berbuka reramai kan kak..

Daya berkata...

salam ramadhan

wah sedappp tu

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

aiseh...sedap lak nmpk sup tulang tuh..

AngahSayang2314 berkata...

iman cedapnyer sopp heheh angah memang suka makan sop hehehe

Ummi Hanie berkata...

adehh..laparnyerr...

hurm..chatbox slalu xkeluar...ntah le maybe lappy sy slow ke,connection slow ke..hehe

gnesop.com berkata...

wah2! meriah berbuka..
tp x tahan dgn sup tulang.. menarik!!

Iman berkata...

hajarus:

Betol tu..best sesangat dapat berbuka reramai ni...

Iman berkata...

Daya:
Salam ramadhan gak untuk Daya....

Iman berkata...

QuEeN Of 2 Heroes:

Memang best hirup kuah sup tu...memang terasa la...huhuhu...tambah2 kakak lak yang masak...hehehe

Nanti boleh la masak untuk bukak pose nanti...:)

Iman berkata...

QuEeN Of 2 Heroes:

Tang sup tu yang tak tahan...dapat hirup pun jadi la...

Iman berkata...

Ummi Hanie :

hehehe....iman pun terasa gak ni...lebih2 lagi teringat sup gear box tu....huhu

takper...kalau komen kat sini lagi baik kan...nanti senang iman nak terjah balik...:)

Iman berkata...

gnesop.com:

Hehehe...Memang menyelerakan bila dapat hirup sup....huhuhu

hehehe....iman pun terasa gak ni...lebih2 lagi teringat sup gear box tu....huhu

AyuRuhaiza berkata...

salam iman, bezz nyer dpt berbuka sesama dikberadik...akk mybe weekend nih bru nk buat sbb sekalikan tahlil tuk arwah mak/ayah/abg dan kakak akk yg bru meninggal...

Selamat Berpuasa Iman...dan selamat HariRaya..

sweetie2010.blogspot berkata...

sup meletup..best..

banyak tul juadahnya. sampai tak tahu mana satu nak pilih yer.