GA MrsNor Datang Lagikk!!!!

MrsNor adakan GA lagi...Kali ni aku nak join lagi...mana tau kan ada rezeki aku...Barangan gaya english tu...aku suka sesangat...Jom pakat join...Insyaallah tidak akan menyusahkan kalian semua...Kalau ada rezeki...barang tu sampai kat tangan kalian semua...mana tau kan..Tuah manusia tiada siapa yang tahu..
Seperti biasa penyertaannya amat mudah...TERBUKA KEPADA SEMUA! Samaada follower atau tidak pun boleh turut serta, MrsNor tak akan paksa saing-saing jadi follower hanya semata2 nak joint giveaway! Tambahan syarat ialah terbuka untuk yang tinggal di Malaysia sahaja....

Kengkawan hanya perlu tinggal komen di bawah sahaja... komen di shoutbox tidak diambil kira iyer. Dan jika saing-saing ingin buat N3 kat blog saing-saing itu dikira kredit untuknya...mungkin menarik lebih ramai lagi penyertaan. Makin ramai sertai makin seronok undian nanti. INGAT MrsNor tak paksa kengkawan buat N3 di blog kengkawan! Tetapi jika kengkawan buat N3 sila maklum pada MrsNori ... sebab ada hadiah misteri khusus untuk mereka yang buat entry di blog sendiri mengenai GA ini ... maknanya yg buat entry akan ada 2 undi ... satu undi utk GA satu undi untuk entry....Menarik!!!!
Hadiah Pertama
Hadiah Ke 2
Hadiah ke 3
Peserta bertuah akan diundi oleh anak MrsNor...secara rawak ...Tarikh tutup penyertaan adalah pada isnin 23/8/10...
P/s : Mendoakan semoga tangan anak MrsNor mancabut undi nama IMAN...hehehe....tapi kalau tak berjaaya pun takper...sekurang-kurangnya..kengkawan yang lain akan dapat kan...insyaallah...

6 ulasan:

SweetSyaza berkata...

best jugakk adiah2 die..
leh gune time raya :P

MrsNor berkata...

salam iman
terimakasih buat entry untuk GA blog akak ... moga bertambah meriah GA ini dengan penyertaan dr rakan2 yg singgah di blog ini.. dpt 2 undi iyer..satu untuk penyertaan satu untuk entry.. sekali lagi terimakasih dan good luck ... mana tahu rezeki iman kali kedua kannn

Hezesuze berkata...

yess meriah uols join GA kak nor nie...gud luck ye

Iman berkata...

SweetSyaza:
hehehe...jom join...sambil mengeratkan silaturrahim sesama kita...

Iman berkata...

MrsNor:
Tq kak kerana menganjurkan GA ni...
semoga sentiasa dimurahkan rezeki....
Hehehe...moga saya bertuah lagi...

Iman berkata...

Hezesuze:
Jom la join....memeriahkan GA....takder syarat pun cuma kena tinggalkan komen kat shoutmix...