Tukar warna cat kat dinding

Projek hujung minggu....tetiba rasa mcm tak sesuai jer warna hijau kat tingkap tu....perasan tak?mula2 aku cat kat dinding tumpu tu aku cat warna hjau apple tapi dinding kat tepi tingkap tu aku cat warna pudar...last2 bila siap aku tengok mcm sama jer...so projek aku dan hubby hjung minggu adalah menukar warna dinding kat tepi tingkap kepada warna yang lebih lembut lagi...warna hijau terang tu adalah titik tumpu...

Dengan bersungguh2 hubby dan aku mengecat rumah tengahari tu...




Cat Ayah....jangan tak cat...hehehe

2 ulasan:

Marzhani berkata...

salam ziarah..dah dapat kunci rumahlah ni...mesti tak sabar nak masuk rumah baru...paling tak sabar nak mendekorasikannya...

Jefry berkata...

rumah saya dicat juga menggunakan warna hijau muda agar terkesan lebih fresh