Renovation Kabinet Dapur


Renovation kabinet dapur ......
Setelah aku kepeningan mereka design kabinet dapur untuk rumah aku....akhirnya dapat gak aku realisasikan...aku kerrr????hehehe...Mestilah yang buat tu kontraktor...tapi yang pastinya aku yang designer nya...huhuhu....Setelah membuka meja bulat dengan kontraktor (En.Azroy)...dan dia bersetuju dengan kehendakku....dan setelah aku bersetuju dengan harga yang diberikan (setelah berlaku tawar menawar....hehehe).....maka bermulalah reno...
diorang start dengan membuat table top dahulu...lepas tu kena tunggu kabinet tu disiapkan di kilang....mungkin lambat skit la kot sebab solid nyatuh....takper lah...lambat pun,lambat la...asalkan diorang buat spt yang aku nak dan sampai aku puas hati...
gambar kat atas tu adalah rekaan kabinet dapurku...





Hanya ada sinki dan table top jer....














Dan tra taa....dah pasang...tapi lom siap lagi.....abaikan je lah perkelahan kami yang dirancang itu...kikikik....

5 ulasan:

suhaz berkata...

cantik jga kabinet dapur 2.saya tgh cari patern kabinet ni.pening jgk.tq krna bg idea utk buat kabinet.

siti berkata...

slm.maaf bertanya.berapa kos keseluruhan buat KC ni?sy plan nk buat dgn RZ Cabinet jgk, so nak yau anggaran.tq

Intan berkata...

Saya pun nk tau anggaran. Email intansaffinas@yahoo.co.uk tq

Iman berkata...

minta maaf semua...disebbkan post2 yang terkebelakang(betul dak ayat ni)..saya tidak perasan pertanyaan dari sahabat2 semua...kalau boleh...tinggalkan komen di post ni dan di post saya yang paling terkini..nanti saya replay...sertakan link tajuk ...rasa bersalah lak tak perasan....

NAT Iskandar berkata...

Facebook: rz kitchen cabinet atau romeezi yuleemi..tq