Menghias Rumah Gaya English

Aku suka sangat gaya english!!!korang tak suka ke?Ada aku kisah....lain orang lain pandangan dan citarasa...ada orang ckp gaya english ni semak...tapi bagi aku ia adalah satu seni..jangan la duk buat semak sangat...memang cantik sangat....

Kat bawah ni gambar2 yang aku simpan dah lama dah..bukan aku punya...aku google...tapi aku takder link..aku harap tuan punya halalkan gambar dan aku tabik pada kakak2 semua bab menghias....super beb!!










4 ulasan:

Rough Rosa berkata...

Suka english sytle kak, apa tak sukanya!!

Cuma saya hadkan konsep ni untuk di luar rumah sahaja kerana bersesuaian dengan konsep english garden dan koleksi bunga2 ros saya tu. Cuma deconya aja belum sempurna.. hehe tunggu duit..tunggu apa lagi.

Harap akak banyakkan post & gambar2 menarik english konsep buat tatapan semua. Best laa tengok..

AZRIL SHAHLINA berkata...

lina pun suka jg eglish style..berangan2 sgt nak dapat umah mcm akak tu..tapi bila yer..huhu.

Mariam Elias berkata...

Salam, sudikan anda jika saya berminat untuk menyiarkan gambar rumah anda di dalam majalah? Boleh hubungi saya di sme77.my@gmail.com

Jefry berkata...

terima kasih atas penjelasannya, saya amat terbantu sekali
salam sukses..