Jom Join Heartbeat......Best Duit Masyuk Free Jer!!!(Tutorial macammana nak join heartbeat)

(*_*) Entry melekat melekit (*_*) .... Entry terbaru sila ke bawah....

Aku pun nak tambah income sikit kat blog ni....walau ciput,lama2 akan jadi banyak gak kan...
Dah lama dah duk tengok kengkawan tempek kat blog masing2...aku pun tempek gak la kan...bukannya kena bayar pun...nanti diorang lak yang akan bayar kat kita...tak mau ke?Aku nak......aik???Bimbang ke?Jangan bimbang....takder effect kat nuffnang punya...

jgn risau, tak affect pun, not at all, 100%  guarantee!!
Heartbeat bukan competitor Nuffnang pun, sbb HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang  or innity (pakcik hijau) etc.

Jom ikut tutorial kat bawah ni..

Sebelum tu kengkawan klik sekali sorang banner HB aku kat bawah ni...

and yeahhaaa...uolls telah menderma 4 sen kpd me, (tp one click per day lah coz click2 tu based on UV gak, so kalau IP yg sama click byk2 kali pun, dikira one click ajer per day ;)

Full tutorial ni aku copy kat blog Mama Zharfan ....Tq yer Mama Zharfan sebab sudi berkongsi tutorial ni...Kat bawah ni semua cerita tentang kelebihan heartbeat dari blog Mama Zharfan....

utk memberi semangat dan bukti kpd uolls betapa Heartbeat ni boleh jd membukit, sila lah skodeng my latest earnings yer...jgn malu2...;)



saper nak bagi duit free2 kan..so far me dh berjaya mengumpul  RM400.12 tu --
me dh cash out 2 kali so far..me request cash out manual ie via email ajer, duit direct 
masuk dlm akaun maybank me, cepat and hassle free!! tp kalau nak request cek pun
 boleh jer..me lagi suka direct bank transfer)


uolls yg dh join HB, MESTI promo2 agar ur frens/readers/followers register bwh u..

bkn ala...free registration ajer pun..bkn kena bayar ke apa pun utk register, then tepek jer 
banner kat blog masing2..tak kuar duit satu sen pun, tp sebaliknya, akan mula dpt duit 
bila org click and income masyukkk bila org register lps click ur banner..

gliterati nuffnang? ooo, jgn risau, tak affect pun, not at all, 100% me guarantee!!
 me dh tanya Nuffnang direct pun!! no worries ok!! Heartbeat bukan competitor Nuffnang
 pun, sbb HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang  or innity(pakcik hijau) etc.

uolls yg belum register, ni me copy paste full tutorial, me amik dari  blog anje a.k.a mama balqis . tq yer anje--laju income HB anje tau--
dh nak cecah RM100 tu..less than a month babe!!

so far, those yg dh boleh cash out hasil heartbeat ni ialah anje, miza yusof, cute mum...and there will be more and more -- lagi cepat join, lagi cepat membukit income tu!! Jgn tunggu lama2..

nilah tutorialnya:

1 - mula2 klik banner heartbeat kat blog me ni yer...


2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu



3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah kat bawah

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan di bawah)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan





7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang di bawah)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue



9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat


10. Klik GET A CODE (seperti lampiran di bawah)

11. Copy Codeyang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)


AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


 1. Pi Kat Design

2. Klik Add A Gadget 



3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then saveulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan




4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...
done!!
selamat berheartbeat uolls!! 
jgn kedekut utk u click me i click u, sbb HB memang based on click2 yer--tak de isu fraud click! 
let's say, kalau 100 org click ur HB banner everyday, dh dpt RM4, kalau sebln ---RM4 X 30 days =RM120 kan..tak ke byk tu...., as side income from blogging, other than Nuffnang :) 
free money babe, takkan tak nak :p
note 1 : feel free to ask yer--me akan jwb segala persoalan setakat yg me tahu--mcm duta HB plak ni :p -- kalau uolls perasan, me ada dpt bonus RM10 dlm statement HB mcm me tunjuk kat td (written as "others")--sbb me aktif dok promo2 HB tu...RM10 memang lah ciput, but again, it's free money--me tak kuar air liur or peluh pun, setakat promo2 kat blog entry ajer :p


if u click my HB, let me know kat cbox or ruangan comment, sbb me akan balas ur click tu--4 sen pun kalau ramai yg click, bermkana tu...


Sekian....dah pandai ke?Kalau dah berjaya....jangan lupa datang lagi esok yer...hehehe (^_^)


psssttt : Jangan lupa yang belum daftar tu....meh daftar cepat2 kat sini....jom klik...

47 ulasan:

Puanbee berkata...

dah klik heee........

Iman berkata...

Puanbee:

Terima kasih....nanti kita klik kat blog akak lak...:)

Cekodok berkata...

fuhh.. mantab beb

AngahSayang2314 berkata...

hehehe klik2

ibunaznoy berkata...

saya dah daftar HB jgk,tQ 4 tutorial yg diberi..dah klik2 HB disini ofcoz..;)

AUFIRHAN | ROSLAND berkata...

HB?? lain dengan nuffnang ker??

**hudalulu** berkata...

dah lame nak join tapi takde tutorial yang jelas...hehehe... dah klik dah and dah join pun...

**boleh tak sy copy entry ni untuk blog sy? nak bgtau yang lain2..? kalau tak boleh, takpe...

anyway thanks sangat2 tau.. nak kumpul banyak duit dengan dunia blogging ni..hehehe :)

Iman berkata...

Cekodok:

Huahua....hehehe

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Terima kasih Angah....jangan lupa esok lak yer...

Iman berkata...

ibunaznoy:

Sama2 join kan..dan sama2 klik...hehehe...terima kasih

Iman berkata...

AUFIRHAN | ROSLAND:

Yupp..lain dari nuffnang....tapi ia tidak menganggu nuffnang...join nuff dan join Hb...diam2 duit masyuk....walau sikit...hehhee

Iman berkata...

**hudalulu**:

Copy jer...kita kongsi mana yang boleh dikongsikan....:)

AUFIRHAN | ROSLAND berkata...

thnks for this info..

emasdelima berkata...

salam kak iman...saya nak join gakn nanti saya click kt blog akak nie..nak minta izin nak copy entry akak sal nie...boleh..??nak jugak share gan kawan2 yg lain...

z.u.n.a.i.d.a berkata...

salam dear iman..zue pon dtg sini jengok2 sambil klik ur HB laju2!

later kita dtg klik lg k!

**hudalulu** berkata...

hehe..nak tnya lagi...camne nak dapat earning dari"refer friends to register" tu eyh? sy dah buat HB ni. and alhamdulillah earning makin meningkat setiap hari... hehehe

farah farhana berkata...

dah klik ;) klik fara nye jgak ye ;)

Puteri Balqis berkata...

banyaknye..nak gak buat..haha..saling klik mengelik..

Nor Suhaiza berkata...

dh click HB u + dh join HB...hik3...
jgn lupa click HB kita yer...

Cikgu Tie berkata...

teringin nak join jugak lah.

AngahSayang2314 berkata...

iman sibuk yerrrrrrr ????

Nurul a.k.a Riko berkata...

Yes...ahkak dah buat. Meh leh singgah kat blog ahak...click jugak yer. Tenkiu.

Fiza Nordin berkata...

agak menarik ni... hari ni tak sempat, i'Allah esok dtg jenguk sini lg & register under u eh... thanks for the info :D

DaK CoMoT berkata...

macam beh!patotla ramai yang letak iklan heartbeat!nak join!tQ for the info..n3 terbaikkk ^_^

syairahmohdanuar berkata...

byebye nuffnang.lol :p

Alin Marlini berkata...

Salam Perkenalan...Alin pun dah buat HB dr tunjuk ajar MZ jugak. Jom kita saling kli2 ek..

sherah berkata...

jap2 nak tanye you. dari segi cashout tu kan.kite kena pilih internet fund raiser then dia masuk kat akaun terus lah ya?tolong reply kat chatbox i thanks :)

ct N honey berkata...

saya dah klik,terus buat akaun,tq tutorial tu

Nasuha Salleh berkata...

Minta izin untuk print screen "keuntungan" heartbeat akak =p....
sy akan link kannye ke blog akak
timekaseh =D

Iman berkata...

AUFIRHAN | ROSLAND:

Sama2....(*_*)

Iman berkata...

emasdelima:

Join jangan tak join....Copy jer...akak pun copy yang mama zarfan punya....

Iman berkata...

**hudalulu**:

Bila kawan kita register bawah HB kita...kita akan dapat RM2...so promote la sepuasnya...hehehe

Iman berkata...

farah farhana:

Terima kasih...kita pun dah klik gak...jangan lupa datang lagi esok yer...

AiTotYati berkata...

salam,

dah klik.

Ai pun baru je pasang ni kt blog. tq kongsi di sini ye

IZXA ULFADH berkata...

salam kak..
sy dh klik n dh pun register.
do not hesitate to click me back..hehehe

IZXA ULFADH berkata...

salam dh klik n register
akk pun do not hesitate to click me back..hehehe

IZXA ULFADH berkata...

nk minta izin share this tutorial...=)..courtesy of ur blog

Wan_hazel berkata...

akak...wan dah join..akak wan nak minta kebenaran copy tutorial akak nie k..wan publish pasnie...hope dibeanrkan...owh ye..terima kasih gak koz tuto akak nie

~hAKim ZaiLAn~ berkata...

thanx 4 tutorial kak..
nak tanya boleh,camne refer fren ntok register under kita tu?dgn register melalui banner kita ke?

ainur_ilmi berkata...

hi iman....mnta izin copy tutorial nie sebijik blh???no editing...n ain da klik hb iman...klik ain pnya skali ea???mksh....

Solihin Zubir berkata...

makin ramai yg psg heartbeat..
sy ntah bila lg nk psg.. hehehe..
hye kakak... sehat? lama x bersua.. :D

wahidah zakaria berkata...

AKAK I NK COPY BLH X?AKAK CLICK LA KAT MY BLOG JGK

Titot *(^_^)* berkata...

dah klik!!!!

Tanpa Nama berkata...

Hai,

Maaf jika e-mel ini mengganggu. Saya sekadar ingin berkongsi peluang baru ini.

Hanya melalui E-MEL sahaja boleh dapat DUIT.
Sungguh mudah, sila klik link ini http://www.emailduit.com/?a=1210

Terima kasih kerana menambahkan lagi duit saya.

Ikhlas

★ NuNa ★ berkata...

NAK JUGAK . :)

★ NuNa ★ berkata...

saya dah buat ape yg akak tunjukkan , terimakasih . nie email fb saya : nasigorengkampung11@gmail.com
mintak akak add dan mesej saya . ade benda nak tanye . maaf , saya tak jumpe facebook akak . terimakasih

★ NuNa ★ berkata...

saya dah buat ape yg akak tunjukkan , terimakasih . nie email fb saya : nasigorengkampung11@gmail.com
mintak akak add dan mesej saya . ade benda nak tanye . maaf , saya tak jumpe facebook akak . terimakasih