Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2010

Lagi Hiasan Di KK Home Deco....

Imej
Mak ampun!!!!Tak senang duduk aku kat kk home deco nengok semua hiasan ni...tu diaorang letak2 macam tu jer..Kalau hias cantik2 lagi macam kengkawan kat blog tu hias ...fuhhh....terangkat beb!!!!!! Terus aku berangan tak pijak tanah....tidak berpijak di bumi yang nyata...toin2!!!!!"alangkah bagusnya rumah aku dihias macam ni...huhuhu Layan la entry bergambar kerana aku dah takleh membebel dah....aku takleh nak pikiq dah...aku dah takleh nak cakap dah...takleh nak bagi komen dah...fikiran aku dah melayang entah ke mana2 dah...huhuhu....tolong kembali alam nyata.... Sebab terpengaruh dengan hiasan kat dinding tu la aku telah merembat 4 bijik (panggil bijik ke) besi tempat yang letak pinggan tu...aku ambik warna gold....kikikik...aku suko punyo... Wah...best la Bu....Nasib baik ckp best jer...hehehe Balqis melepaskan penat setelah merayau2 di dalam KK Home Deco yang besar...meletihkan... Haaaaa....kenan la tu...beli la...beli la...no komen punya...hehehe Hahaha.....bersep

KK Home Deco - Aksesori Dan Perhiasan Rumah Ala English

Imej
Cuti Wesak hari tu...aku merancang ke KK Home Deco di Nilai....Ala terlajak sikit jer dari rumah baru aku tu...Nasib baik Highway Kl-Seremban tak jem....kalau tak aku singgah la beli roti kat stesen Petronas/Shell...buek sapu jem....hehehe...selalu jem jer...naper lak ari ni ok jer...Alhamdulillah...nak bagi aku senang hati kot bershopping...hehehe..shopping ke? Takder makna nya nak bagi istilah shopping....aku nak gi intai satu/dua benda jer....Aku nak cari stand sebab aku nak letak pinggan mangkuk aku kat dalam kabinet dapur kat rumah baru...jadi aku nak la pinggan tu terduduk sikit...hahaha bahasa yang susah difahami...lantak la...blog aku...aku phm...... Masyaallah...kali pertama aku jejakkan kaki ke KK home Deco Nilai ni...Outlet ni baru bukak jer...tu yang paling besar tu...belakang pasar borong Nilai 3.Ni map untuk ke KK Home Deco di Nilai. KK Home Deco kat Nilai 3 ni ada 2 kedai.Outlet kat belakang pasar borong Nilai 3 ni baru bukak dan yang paling besar... Fuhhh....besar dan.