Tenang....

Banyak citer yang tertinggal....

Tapi yang pasti...Hari ni nak kongsi laman sederhana di Teratak kecil kami...


Dulu....sebelum pindah rumah sendiri memang mengimpikan dapat bercucuk tanam...berpeluh tanam pokok di halaman rumah.....Alhamdulillah...akhirnya impian tu terlaksana...perlahan-lahan....


 
Suka sangat dengan pokok bunga ros jepun ni...Paling senang nak jaga..cantik lak tu....




Dulu pernah citer aku marah kat pokok bunga kertas ni sbb banyak daun jer...bunganya takde...sekarang ni,berlumba2 lak berbunga...I lebiu lah.....balik keje...tenang jer...
 
 

8 ulasan:

Charlie N Angels berkata...

Mcm chantik jew... Mcm mhenarik jew... Mcm x shabar jew sy nk tau prkmbangan seterusnya....

Iman berkata...

Sabau...sabau....hehehe....thank sudi singgah...

Azian Elias berkata...

akak still remembered that masa teenager dulu suka sangat tanam bunga yg kecik2 tu.. pepagi lah the best time tengok nya..

Iman berkata...

Azian Elias ..
aaa...kak..masa pepagi kul 9/10 gitu bestnya tengok bunga ni...tak dapat nak luahkan dgn kata2...indahnya ciptaan Allah..

nora hj ali berkata...

Nak mintak sikit bunga kembang sepuluh tu bole x?..sbb sy tgh mencari...

nora hj ali berkata...

Nak mintak sikit bunga kembang sepuluh tu bole x?..sbb sy tgh mencari...

sue suria berkata...

Eee..gemuk..gemuknyer pokok kembang 10 tu. Dlm 1 pasu..ada byk warna bunga . menarik ni..leh tiru kan??

AJ AidaJohari berkata...

Mcm mne ye pokok kertas tuh jd lebat dan berbunga sgt2. Pokok kertas sy jarang2 daun eh dan bunga.huhu..ada jenis ke yg jenis lebat?