Sogo Yang Pasti Sesak....

Salam Nuzul Quran....Hari ni Kelantan, Pahang, Perlis, Penang, Perak, Selangor & Terengganu bercuti....

Kl?Keje beb.......
Hari ni hubby cuti.....sebelum ni dia cakap la nak turun Kl hari ni nak gi Sogo....tapi memandangkan aku memang keje kat Kl dan dan duk dekat2 dengan Sogo....aku tau dan aku boleh bayangkan macamna keadaan "meriah" kat Kl hari ni....hari2 biasa bulan Ramadhan pun penuh sesak dengan orang.....

Ni keadaan sesak Sogo masa member card Sogo awal Ramadhan hari tu....Lemasssss wooo....
tiada ruang kosong.....
Tetiba kakak ni terposing lak....halal kan yer kak...

penuh sesak wooo.....





Kat tepi tangga pun jadik.....penat weeeei....
Psssttt.....Saper yang turun Kl hari ni memang berani arrrr....berani menempuh jem yang teruk dan sesak....semoga berjaya....banyakkan bersabar.....ngeeeee....

8 ulasan:

Yan berkata...

Dulu masa duk KL, Sogo memang pilihan akak bershopping. But since pindah Shah Alam, akak hanya ke Metrojaya. Paling2 cuma ke Midvalley saja.

kakcik berkata...

Kakcik memang dah kerja kat KL. Tapi takle teman teringin nak ke pusat bando hari ni. ;-)

kaklong berkata...

tahun lepas pergi sogo...sesak giler org..panas dlm tu..macam tak ada ekon...! huhuhu..!

||aLeaSaRa|| berkata...

rancangan nak turun sogo hari ni.tapi tak naklah sebab seminggu sebelum ramadan kan sogo buat sales khas utk members,mmg susuah nak cari parking,2 JAM berlegar2.dah masuk pulak mak aihhhh macam semutttttt...


nak pilih brg pun tak selesa,tak retilah mak beli brg rebut2 dan mmg tak terasa air cond lgsg.lastly kitorg just gi jln tar je hehehe

umialya berkata...

agak2nya hujung posa nnt ramai tak org? yalah pada akal ni dok berkira2 nak turun kl masa tu, maklumlah ramai dah balik kg, ngeeeeeee

kakngah berkata...

tahun ni cuti ukur lantai sogo
kehkehekh!!
tak larat :P

ziana berkata...

Saya pun terjebak... mujur sket g awal

siti berkata...

em xminat langsung pg tempat camni..