Jom Bekpes.....




Lamanya tak tulis entry....semenjak dua menjak sebelum dan selepas berpindah ni.....penat telah menghilangkan mood daku untuk berblog.....cuma entry copy paste jer yang mampu aku letak kat entry untuk mengelakkan blogku bersawang.....huhuhu....


Tapi hari ni rasanya diri ini dah mempunyai mood untuk berblog kembali....walau rumah baru baru separuh "dikerjakan"....dan rasanya penat berpindah ke rumah baru dah makin hilang......Alhamdulillah.....
Dan aku begitu menghargai kengkawan yang sentiasa sudi menyinggah di blog ku yang tak seberapa ini...walau blog dah hampir bersawang.....walau aku tak sempat nak menerjah blog kengkawan....alhamdulillah....
pengunjung tetap meriah dan ramai lagi yang masih sudi menapak di sini...terima kasih bebanyak.....^_^


Pagi yang semangat untukku berblog.....jom kita bekpesssssss dengan nasi goreng kerabu.....sedap woo....pernah makan nasi goreng kerabu tak?Aku semenjak dua menjak ni pun baru merasa nasi goreng kerabu ni....
Seorang saksi di tempat kejadian yang mengesahkan bahawasanya nasi goreng kerabu ni memang sedap.....Mabelessss.....

Terima kasih kepada model comel yang diimport khas dari Jepown.....hehehe...Orang Jepun pun suka makan nasi goreng kerabu ni....Comel tak budak Jepown ni...Hahaha....kalau berkenan....dan apa2 pertanyaan....sila berhubung terus dengan kedua Ibu bapa nya.....

Dan untuk tau resepi Nasi Goreng Kerabu ni...sila ler search kat internet....Sebab aku pun tak tau nak jawab....Ngehngeh....Tapi yang aku tau....ia memang sedap!!!!
Psssst......Kenyang.....Alhamdulillah dengan rezeki yang diberikan....


Nota Tangan : Entry ni ditulis pepagi lagi tapi disebabkan masalah teknikal...baru saat ini ia boleh dipublishkan....Huwaaa....

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ohohho..manis sunggoh model ni..nk wat tmphan nk gune model ni leh??hahah..

zul permatang badak berkata...

kul beraper ni....kul 11.00 ...saya dah round 2....bekpes......

jgn tunjuk2 weh....lapar ni...mkn tengahari lambat lagi.....

kongsi...??

Tanpa Nama berkata...

kongsi??hahaha

Iman berkata...

Tanpa Nama....

Yuppp...boleh dirunding dan dibincangkan....tapi model tu telah membuatkan saya lapar lagikkk....huhuhu

Tanpa Nama berkata...

model tu tembam la..

Iman berkata...

zul permatang badak :

Huhuhu...dah raund 2?Hebat!!!!!!Tapi nasi goreng kerabu ni tetap akan membuatkan saper yang memandang akan terasa lapar lagik...hehehe

Kongsi?....Boleh2....

Iman berkata...

Tanpa Nama berkata:

sanggup Kongsi?Boleh ajer....hehehhe

Tanpa Nama berkata...

xnk la..nk mnx kt agus r..leh mkn byk cket

Iman berkata...

Tanpa Nama berkata::

model tu tembam sebab makan suka makan banyak....tak reti2 nak kenyang.... Ngehngeh....