Saper Punya Kerja???? Bikin Panas!!!!!

Kredit 2 Google
Saper punya kerja la weiii...Aku ni dah la jarang on fb....tetiba tengahari tadi kengkawan opis semua cal aku nak tanya apa kena dengan fb aku....Aku tanya kenape....diorang cakap try bukak fb...mungkin dah kena hack.....Huwaa...apa kes ni...selama ni aku ada dengar gak kes fb kengkawan yang kena hack...Adoi....apa la salah aku...rasanya aku takder la nak sakitkan hati orang....

Bila bukak jer fb....terbeliak mata aku....profile picture telah ditukar dengar gambar yang teramat lucah....ulang sekali lagi...lucah sesangat!!!!!!!
Siap menyamar jadi aku dan tulis kat wall perkataan yang lucah2 gitu...Memang kerja orang giler!!!!Macamna la boleh menceroboh fb aku ni...macamna boleh tau password aku?????

kredit 2 Google
Gila babas aku tengok...terus menggigil kepala lutut aku.....Ada la 2/3 ayat yang dia tulis kat wall aku (macam aku la yang tulis...tapi memang ayat yang betul2 giler la)
Kengkawan semua suh aku cepat2 tukar password....cepat jer aku tukar password lain...bahaya sesangat dengan orang yang tak berhati perut ni...Macamna la orang tu boleh tau password aku....
Memang menyirap la darah bila terjadi kes macamni kat diri sendiri....
Takmo cerita banyak....hatiku masih panas lagik....Huwaaaa.....

Note : Kepada orang yang sudi hack fb aku tadi...terima kasih banyak2....Jasamu dikenang.....

15 ulasan:

Yan berkata...

Pelik dengan org2 yang telalu banyak masa lapang ni. Suka buat onar..

NARDtheNERD berkata...

alamak...
takutnyaaa,
huhu..

Iman berkata...

Yan : Tu la kak...saya yang jarang on fb pun diorang nak kacau...adoiiii...
Nak nangis tengok tadi...Sib baik kawan2 bagi semangat....

Iman berkata...

NARDtheNERD:

Berhati2 kengkawan semua....Bukan semua yang akan kena...tapi beringat sebelum kena...Ngeri....Adessss...

cacing berkata...

jom kita hack dia balik!

Ila berkata...

zaman ni rmai orang tak ada kerja sampai wat keje tak berfaedah
Bila Faiz melipat baju

Iman berkata...

cacing:

Huwaa....masalahnyer tak tau saper punya keje....

Bukan setakat nak hack jer..nak penampar sekali kalau tahu saper yang buat...

Iman berkata...

Ila:

Tu la pasal....tak pasai2 daku yang kena....

Mrs.Yie berkata...

ada org lain ke yg tau password puan iman tu?pelik gak..alhamdulillah setakat ni saya belum pernah kena lg mcm tu kat fb..

Ellen berkata...

adoii..sapa agaknya yang sangat2 busuk hati tu..sabar ya sis...

Cik Itam berkata...

tension dol klu jd cam 2...dpt bg penyepak ja!!

Cik Itam berkata...

tension dol klu jd cam 2...dpt bg penyepak ja!!

ct N honey berkata...

takut gak kalau kena...mcm mana dia boleh hack ye?

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

sabo...saboooo...

zures berkata...

Memang gila lah si pemceroboh tu kan...mencemarkan nama baik orang lain je...