Bilik Tidur Balqis.....


Semenjak dua menjak ni,si montel daku asyik mengomel jer pasal bilik tidur dia kat rumah baru....Terkezutttt aku bila dia cakap nak bilik tidur macam bilik tidur barbie dan nak semua warna pink......Ada idea tak?
Macam ni pun ada ka....
Adoi...adoi.....
Macam ni pun cantik kan.....comel jer....




9 ulasan:

cacing berkata...

yang last picture tu lawa.. simple je... tapi budak2 mesti nak ada gambar princess dalam bilik dia tu.....

kak long berkata...

kalau kaklong tak suka sngt kale pink ni...
klu warna tanah,cantik..sbb tak cepat nam[ak kotor...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ berkata...

budak2 kecik pun ade citarasa sendiri apatah lagi org dewasa.. :)

Mama Gee berkata...

semua lawo2...especially yg pink2 tu..hehee

Ilhamny.com berkata...

alolololo..tomel tomelnyerr bilik tu, maunye si emak yg asik tumpang tidur nanti..

Ila berkata...

yg ada rama2 tu cantik...hehehe

Yan berkata...

setakat sorang je, sure boleh layan lagi lah kan.. akak ni 3 abdul.. tak larattt..

Ellen berkata...

wah..cutenya semua ni..ellen pun nak ler..hehee

LindaRahim berkata...

semua cantik..sgt cantik..duitnye pun mesti cantik..