Virus!!!!!

Kat rumah dah kena virus chiken pox....Datang opis ada gak virus kat sini...
Sejak semalam lagi aku tak dapat buat2 apa2 dengan pc.......duk diam jerk......Ayoyo......amama....saper punya kerje erk?Huhuhuhu....Juruteknik komputer lak ada keje kat luar...tak dapek nak nolong den....
Baru pagi tadi diorang betulkan balik...lepas tu google crome lak hilang....huwaaa......tak best ar takder google crome....bodek diorang install google crome balik....yesss yess...baru jap ni diorang masukkan balik...kikikik....baru best.....

Note : Rindu untuk menjelajah blog kengkawan......Virus punya pasal....Ko datang lagi sekali,aku mandikan ko dengan air 100 plus....Ngehngeh....


Saper yang tak join lagi Heartbeat ni?Jom.....Best tau......jom klik...

4 ulasan:

kak long berkata...

betul la iman,kaklong klu network lain tak best nak guna,macam lembab je kan?

cikgu isza berkata...

saya pun kena ari tu.. rasa macam nak demam bila tak dapat on9

LyNn HaMzAh berkata...

jangan la mandikan dgn 100 plus...rosak nanti...hehehehe...

zulkbo berkata...

salam..
virus di mana-mana
gunakanlah antivirus
berbayar..cewahhh!!
iklan la pulak..he he