Fuhhh!!!!Cantiknya.....

Di sini aku letakkan gambar gaya hiasan kedesaan English...Aku suka sesangat...Tak tau kenapa.Harap tuan rumah halalkan gambar yang aku copy dan letak kat sini...Ketahuilah dan berbanggalah bahawa hiasan rumah kalian amat menarik dan cantik sekali....Dah lama dah ia dalam simpanan untuk dijadikan rujukan idea dalam menghias rumah aku nanti....Korang pun leh gak nak jenguk rumah diorang yang cantik ini....

Sebelum....
Selepas.....Fuhh!!!Dua2 cantik dan mengkagumkan aku....Tenang jer bila aku nengok hiasan kat rumah ni...

Patern langsir untuk rujukan...

Hahahaha.....Sorry gambar patern langsir yang dilukis ajer....Itu pun aku copy dari majalah....untuk dijadikan rujukan aku nanti...









Gaya Hiasan English Yang Aku Rindukan....











Di sini aku letakkan gambar2 gaya hiasan kedesaan English...Aku suka sesangat...Tak tau kenapa.Harap tuan rumah halalkan gambar yang aku copy dan letak kat sini...Ketahuilah dan berbanggalah bahawa hiasan rumah kalian amat menarik dan cantik sekali....Dah lama dah ia dalam simpanan untuk dijadikan rujukan idea dalam menghias rumah aku nanti....Korang pun leh gak nak jenguk rumah diorang yang cantik ini....

Aku Kembali.....

Aku tahu....bukannya korang heran dan peduli pun aku menghilang seminggu ni...huhuhu...aku pun tak kisah...hehehehe..aku baru siap mendeco blog aku...dan aku kembali untuk menyibuk di blog2 kalian..

Blog Dalam Renovation

Heeehe...tajuk pun dah tak boleh blah!!!!Lantak la kan....so 2/3 hari ni aku sengaja mengatalkan tanganku untuk mendeco blogku...Sampai poning den dibueknyo...

Rumahku kini.....

Inilah rumahku sekarang....Rumah tinggi kepunyaan Kerajaan.Dah dekat 5 tahun dah aku duk kat sini....masa Balqis umur 5 bulan lagi...sekarang dah besar dah...huhuhu...sayang lak nak pindah...tapi memikirkan itu bukan rumahku..dan taknak tinggal lagi di rumah tinggi...dan paling utama aku nak tinggal di rumah impianku yang sudah siap sedia untuk aku tinggal di dalamnya...Aku bersedia....dan sudah tidak sabar2 lagi aku menunggu hari untuk ke sana...



Koleksi2 barangan penjagaan diri dari hotel-hotel yang pernah kami kunjungi.....Kat rumah baru nanti takder la ko dipamerkan lagi...duk dalam kotak atau......


Dinding yang berwarna putih dicat warna kuning...hehehe... satu kerja lak nak pindah nanti sebab aku dan hubby kena cat balik kepada warna yang asal....

Hehehe...ada anak kecik ada la poster nih...Duk lak kat situ...tak sesuaiiii....takper la...bukannya aku nak beria mendeco rumah ni...rumah orang....ni pun dah salah di sisi peraturan...ada aku kisah...kalau kena halau pun aku dah ada rumah sendiri...hehehe..takder ckp besar tapi aku duduk kat rumah ni...jadi aku nak la dia ada kelainan sikit....
Aku pun ada gak mangkuk kecik bunga kankung....hehehe...tu kat atas meja tu...ada 6 biji tapi dah pecah 2 'dibuang' oleh anak buah....huhuhu...takper la...budak2...
Bilik tidurku yang simple jer...tapi dari bilik ni boleh nampak pemandangan klcc, kl tower.....


Jom Rembat...(Part 1)

Ala2 Royal Albert...Old Country Rose......Sempena Hari Ibu....Pembelian lengkap set pinggan di bawah tidak dikenakan kos penghantaran....Boleh gak ke Blog Jual beli aku...
http://impian2111.blogspot.com/





















Fuhhhh!!!Dapat lagi....lena la tidurku...

Yeyye....yeah!!!Barangan ke-2 yang dapat ku kumpulkan setelah rumahku siap direno....Suker bangat!!!Semoga murah lagi rezeki ku...Amin...Satu persatu akan ku kumpulkan untuk koleksi bunga royal albert nih (Old Country Roses)...
Bila terpandang jer bunga royal albert nih...macam jatuh cinta pandang pertama lak...huhuhu...macam ada satu perasaan yang mengikat mata aku untuk terus terpaku dan terpasak di situ...Try korang tengok bunga tu lama2 skit....mesti jatuh hati kan....huhuhu...
Tapi bagi yang tak minat nak buek macammano....tak dapat la den nolong...
Fuhhhh!!!cantik beb...tak caya?Dah duk kat tangan aku...takkan nak tipu kot!!!Nanti nak sambar lagi satu/dua set...
Berminat gak ke?Meh sini...rojer2 la kat aku...