Tercalon Dalam Blog Baru (2010) Pilihan

Alhamdulillah....Hari ni dapat tau blog Teratak Impian Ibu telah dicalonkan dalam Blog Baru (2010) Pilihan
yang dianjurkan oleh Blog Pilihan Malaysia ......Sukeeeee....

Percalonan ini telah dibahagikan kepada 10 kumpulan....mungkin kerana aku lambat hantar penyertaan ...blogku ditempatkan dalam kumpulan 10.....Meh sini tengok....klik sini


Nanti kalau ada pengundian, jangan lupe undi Teratak Impian Ibu  di link kat atas  tu ye.

Ingat lagi tak entry last minit yang ku buat untuk menjoin contest tu....hehehe...masa tutup penyertaan tu dalam pukul 3 petang dan aku buat entry dalam kol 1...hahaha....tapi nak cuba gak...mana tau tercalon...last2 hari ni dapat tau tercalon gak...Alhamdulillah...Harap2 lepas ni dapat ramai lagi kengkawan kat dunia maya ni...sudi kawan dengan aku tak? ^_^  ^_^

Tapi contest ni kena dapat undian dari kengkawan semua....undiannya belum start lagi...Aku pun tak reti pasal undi2 nih...Kita tunggu dan lihat jer la...

14 ulasan:

Iman's Umi berkata...

Oh tahniah...ler dh tutup rupanya, x dptla nk join gak, tp xpe, wish u gudluck!

Azman Roslan berkata...

nasib baik sempat.. heheh.. apa lagi kumpul membe untuk mengundi nanti..

CT berkata...

Wah! Hebat tu....tahniah...

AngahSayang2314 berkata...

ohh tahniah la iman hehehe

Iman berkata...

Iman's Umi:

aaa....dah tutup la kak...nanti dia buat contest lain lak...nanti akak boleh join la yer...

Terima aksih...nanti jangan lupa undi kita yer....^_^

Iman berkata...

Azman Roslan:

Terima kasih tuan blog kerana menganjurkan contest ini....

saya mencuba...hehehe

Iman berkata...

CT:

Terima aksih..hehehehe...penyertaan last minit....

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Terima kasih Angah...

Pstttt....jangan lupa undi noooo...^_^

Ain Zulaikha berkata...

wahhhhh ... tahniah n gud luck :)

Kenzo@MrConteng berkata...

tahniah kak!! sy kumpulan 2~jgn lupa undi nanti!! :D

CaDLyNN berkata...

wah..tercalon..congrats~ n good luck!

Solihin Zubir berkata...

congtarz!
gudluck ye!
all da best! :D

kakyong berkata...

tahniah.. pasni pasti akan semkain dikenali..

http://www.kakyong.com

matahariku berkata...

tahniah kerana tersenarai...Insyaallah iman akan dpt undian saya