Gala Dinner ( tema.....masquerade)


Gala Dinner Opis......Tema Masquerade
Ku dengar temanya sudah menggigil lutut...pehal tak buat tema hitam putih ke....pink merah ke...bla2....
Majlis ni malam esok berlansungnya....15/12/2010

Nak pakai aper erk?Pakai macam catwomen boleh....tak pun macam....macam....ahh....buntu la....Boleh bagi cadangan tak....tak pun meh kita google jap apa yang boleh dipakai dengan tema Masquared ni...Jom...

Tengah berangan ni....mintak2 ada orang nak sponsor atau bahagian yang sponsor....
@#$%^^&**@#....(Berangan jap)

Cantik kan pakaian macam ni....berangan la ko!!!!berangan jap sebabnya hubby pun pergi gak...Kalau pakai macam ni ok tak?hehehehe....




 Takpun pakai ni jer kan.....

Status Terkini : Khabarnya dapat baju sponsor.....ahakkkk!!!Best tu...takyah dah pening2 nak pikir...hahahaha....Gelak dengan kuat!!!



23 ulasan:

AngahSayang2314 berkata...

kalau macam tue apa kata pakai lain dari yg lain hehehe

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Angah...meh la idea tu...tengah buntu ni...tengah bodek bos suh sponsor...kuikuikui...

Ummi Iman berkata...

wah menariknye tema.. tp susah nk pk tuh.. nk bantu pun x taw camne.. sOrry

moklong berkata...

mana satu pilihan kalbu. hehehe...

LyNn HaMzAh berkata...

sure glamour giler majlis tu nanti...amek gmbr banyak2 yer dan tepek kat blog...

MamaYatie berkata...

huwaa..penin ni..nnt kalo dpt idea mama buat comeback kat n3 ni yer...hehehe

kak long berkata...

waduh2 gelemer nyer...!

pilih la yg sesuai kan...!

Hezesuze berkata...

pakai ala2 cinderalla ler uols hehe

Solihin Zubir berkata...

hahhaa.. sy suka tema ni..
ala2 casanova gitu.. hehe..

Iman berkata...

Ummi Iman:

Ummi....tu la...tema yang menarik tapi memeningkan kepala den...huhuhu...

nak cari orang sponsor ni....kikik

Iman berkata...

moklong:

Tu la....pening la nak pakai aper....
Kang tak der idea kang....saya pakai baju kurung lepas tu pakai topeng besday balqis...hehehe

apapun....harap2 bahagian dapat sponsor..Ahakkk...

Iman berkata...

LyNn HaMzAh:

Hahaha...ntah ler bagaimana suasananya nanti...kikikk....insyaallah...kalau ada gambar yang kena dengan tema....boleh la tempek...hehehe

Iman berkata...

MamaYatie;

wawaa....terima kasih....muahhhh...

Iman berkata...

kak long;

kak long sponsor la....sponsor la....

Iman berkata...

Hezesuze:

kak...aura kita sama lah....teringin sangat nak pakai macam tu...ala2 cinderella....hahaha...Perasan!!!

Jap lagi bos nak bagitau keputusan...ada orang nak sponsor tak...Huwaaaa....nak....

Iman berkata...

Solihin Zubir:

Hahaha....tema yang menarik tapi pening gak kepala nak pakai macam mana....huhuhuhu...

Tapi ikutkan....apa2 pun boleh pakai kan....just letak topeng jer kan...hehehe

AngahSayang2314 berkata...

iman terus2 berfikir yerrrrrr hehehe... idea pentingggggg hahaha

aibaks berkata...

gala dinner? uih.. cambest plak.. tapi custom catwomen cam tak kene plak.. huhu..

Iman berkata...

AngahSayang2314:

Yer la ngah....tengah pikir nak pakai macamna...tapi dengar2 ada orang nak sponsor...ahakkkk...best la kalau betol...hehehe

Iman berkata...

aibaks:

Hahhaa...betol tu...memang tak sesuai...hehehe

pakai costum cicakman lagi la tak sesuai..kikikik

Encik MamaT berkata...

hehe...ada sponsor best la.. tak payah pening...

AngahSayang2314 berkata...

iman kalau betul apa salahnyerrrr kan???

sweetsal berkata...

mesti gempak punya nih..nti ambik pic byk2 letak dlm blog k..nak tengok..lama tak pi dinner ofis..rindu pulak...hehe