Gala Dinner (Party Masquerade)

Tarikh : 15 Disember 2010 (Rabu)
Tempat : Grand Ballroom , Renaissance Hotel
Masa : 8 Malam
Tema : Masquerade

Duk intai yang mana satu aku ke?Takyah cari arr......aku memang takder kat situ...kikikik...
Jom daftar dulu...mana tau dapat lucky draw yang ummmphhh gitu.....
Pentas Utama yang cukup meriah
Ketibaan Big Boss.......................
suasana yg cukup meriah dan happening!!
Keletah pegacara yang menghiburkan.....Sharifah Shahira dan Nabil
Angah pun ada gak....
Nota Bawah : Entry ni hanyalah pra entry bergambar aku pasal dinner malam tu....disebabkan ramai kengkawan yang mintak aku tempek byk2 gambar gala dinner malam tu....nanti entry pasal dinner ni akan disambung lagi...Entry bergambar....
Apa?Korang nak tengok gak aku pakai macam na?takyah la....tunggu entry lain ye....nak jugak?Meh sini.....
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
                                                                         ^
Sebelum pakai topeng....Gambar yang lain tunggu next entry....hehehe

13 ulasan:

Yan berkata...

Amboi3..meriahnyaa..

kak long berkata...

gelemer...gelemer...!

mcm artis gitu...! ahaksss..!

sweetsal berkata...

wow hebatnya..pic bawah tu tuan blog ke?..nampak glamor abis..mengalahkan artis...hehe

Solihin Zubir berkata...

perghh.. besornya crown akak! hehehe...
gempak tol dinner tu..

eMMe berkata...

gala dinner party masquarade???
wow! kelas la sis....tu bwh tu gambar sis ke?
anggunnye.....

Hezesuze berkata...

wow!! clust uols ....cantik wlaupun gambo separuh haha

Iman berkata...

Yan:

Hehehe...memang meriah kak...tapi tak bernasib baik tak dapat cabutan bertuah yang best2...huhuhu

Iman berkata...

kak long:

Hahhaa....setahun sekali kak...lak tu dapat baju dan make up sponsor....rembat jer la....ahakkkk ^_^

Iman berkata...

sweetsal :

Hehehe...malu lak....mana ada...takder la macam artis...tu semua nasib baik dapat sponsor...hehehe...apapun terima kasih...:)

Iman berkata...

Solihin Zubir:

Muahahaha.....Memang besar crown tu...berat kepala nak gerak2...hehehe...

Iman berkata...

eMMe:

Yuppp...mula2 tu bila dimaklumkan pasal tema tu...poning gak nak pikir nak pakai macamna...Hari dinner tu last minit dapat sponsor...apalagi ngap jer la...

hehehe...yang kat bawah tu gambar tuan tanah kedaung...^_^
Terima kasih...:)

Iman berkata...

Hezesuze:

Kikkikik....hahaha..kak,sajer jer letak gambar separuh...mula2 tu tak nak letak gak...nanti ada lak yang tanya mana tuan tanah...tu yang letak gak tu...buat suspen sikit...
sebab nak buat entry lain pasal dinner tu...entry bergambar penuh...hahhaha....

ala akak ni...malu lak saya..mana ader...biasa jer...tapi rasa gak malam tu sebab dpat baju dan make up sponsor...muahhaha

annazanariah berkata...

wow! superb la sis... anna baru pertama kali singgah ni.. nak cari jugak sape nak sponsor untuk dinner next month. tema masquerade jugak.. uwaaa... takde baju lagi ni.. hukhukhuk..