Contest Blog Baru (2010) Pilihan


 Sewaktu blogwalking tadi tadi aku terjumpa satu contest iaitu contest Blog Baru (2010) Pilihan yang dianjurkan Blog Pilihan Malaysia

Contest itu diwujudkan sebagai satu platfom kepada blog2 baru supaya dikenali oleh ramai orang....
Tapi.....ada tapi yer....Kategori ni hanya untuk blog2 baru yang dibuat pada tahun 2010 sahaja...
Dan satu syaratnya aku dah lepas....Hehehe ^_^

Syarat lain adalah :
  • letakkan link blog BPM in..(Dah letak dah...kat atas sana nun...)
  • nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)
Adess...Entry pertama aku mestilah perasmian pembukaan blog la kan...Ala2 YB...Hehehe..Siap ada gambar aku dalam tv lagikk...Gempak gitu...

Entry pertama ni dicatat pada 13April 2010...
Entrynya bertajuk....

Nota Kaki Tangan : Aku mendoakan semua kengkawan yang menyertai contest ini terpilih dan doakan untuk aku jugak ok...
Dan kepada yang belum sertai...Jom cepat2 sertai sebab tarikh tutup pada pukul 3 petang ni...Jommm...

18 ulasan:

iRfan Johan berkata...

alahai aduhai..sy pn da terlpas nmpak nya....huhu~! xpe2..akn2 dtg mcty ada lagi contest2 cmni...:)

IZXA ULFADH berkata...

sy pun la..sy tahun 2009..hmmm

Gayahspears berkata...

gd luck ya...

Balqis Azhar berkata...

lawa blog=)

Amy Syaquena berkata...

As'salam...

Amy datang singgah sini nak kenal tuan rumah , salam kenal ye dan amy follow sini juga..

misza berkata...

huhu..dah terlepas gak.
nway nice blog. gd luck.

Solihin Zubir berkata...

gud luck ye! all da best! :D

♥ nur ♥ berkata...

good luck..!! (=

azamutaza~ berkata...

tahniah.. nih nk knl2 1 team.. =)
gud lark!

geekz36 berkata...

tahniah kerana tersenarai,

best of luck for us,

salam kenal from your groupmate!

Nismo BluebirD berkata...

Tahniah..tercalon jugakk...anyway gud luck ..
salam kenal!!^^

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

Tahniah tercalon di BPPM !
salam kenalan dari ahli kumpulan
Momoy datang bagi support =)
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant
Jom VOTE di BBPM No. 382 !!

magnoliapert berkata...

Jejak kasih satu kumpulan.

Good Luck =)

http://magnoliapert.blogspot.com/

Cik Dya berkata...

Salam ziarah ke blog awak...kita satu geng dalam blog Pilihan..sudah undi blog kamu..sudi-sudikanlah undi blog cik dya ya.
tq dear ^_^ .. really appreciate it..let us support each other!!

Latest entry :

http://iamdya.blogspot.com/2010/12/undilah-saya-cik-dya-hot-preggy-mama.html

♥CERITA.JIWA.ADLIA♥ berkata...

hye..i dah vote blog u...hehehe
gud luck my groupmate..=)
kalau sudi undi larh blog i jugak..
tak pakse k...hihihii

kakcik berkata...

Semoga berjaya. :)

Gadis Kampung berkata...

selamat berentap kalau sudi jom la join contest saya hadiah biasa2 je RM101 dan pendrive je
http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

DiaUmaiNiNaz berkata...

372..i da undi utk awk..