Promosi Firefly



Ari tu tak dapat booking promosi air asia.....Frust tapi takper la...takder rezeki....
Tapi bila dapat tahu Firefly lak buat promosi Rm0.01 sen ke Kuching dan Kota Kinabalu....Bermula bulan Januari 2011 sehingga bulan Mei 2011....
Aku terus sentap....mak oii...murah giler2 tu...
Sekali dengan tag Rm9.00 sehala la...Ok sesangat la tu...
Terus bukak Website Firefly...senang jer nak booking...takder la macam Air Asia...asyik jem jer...
Dan sekejap jer aku dah dapat booking ke Kuching untuk kami sekeluarga...
Yahooo....
Tambang pergi balik untuk 3 orang ke Kuching hanya Rm54.00...
Berbaloi2 kalau setakat nak gi makan angin tu...
Jom ramai2 kita pakat gi jalan2 ke Kuching dan Kota Kinabalu...Hehehe
Kalau orang Kuching dan Kota Kinabalu nak mai sini pun sama gak...Rm9.00 jerk....huhuhu
Tengok tu...Untuk 3 orang pergi balik hanya Rm54.00 jer...Ni contoh yang aku try search tadi...Banyak lagi kosong...tapi aku tak booking bulan Januari la...

22 ulasan:

alieff berkata...

eh, murah la....!!
tapi tak tau nak pegi biler...
sayangnyer~

alieff berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
EzzEddin berkata...

murah sangat2,
nak beli tapi tak tahu nak pergi mana
haishh...

gnesop.com berkata...

wah.. firefly pun ada.. nak try naik firefly juga..

CaDLyNN berkata...

uish..menarik ni..nak pegi jugakla!

Iman berkata...

alieff:
yuppp..murah sesangat....
Tapi betol...tak tahu nak pi bila...
tapi agak2 jer nak pi bila...berbaloi2 lagi kalau tak jadi pun..hehehe

Iman berkata...

EzzEddin:
Hehehe....takper pi jer mana2...

Iman berkata...

gnesop.com :
Jom....jom...kita sama2 try firefly lak...

Iman berkata...

CaDLyNN:
menarik2....jom....jom....kita meramaikan....hehehe

Hezesuze berkata...

uiks murah gilos uols...
selalunye tak dpt erge camgini
ishh haruss terjah nie
tapi nk pegi mana ye haha

Dye Kronniesar berkata...

waaaaaaaaaaa!!!
nak balek kuching!!!!!
:((

BUJANG SUSAH berkata...

ermm... leh balik limbang mcm nih.. hehehehe

Iman berkata...

Hezesuze:
Memang murah gilosss kak...
hahaha...bukan poning pasal rege lak sekarang ni...pening pasal nak pi mana....hehehe

Iman berkata...

Dye Kronniesar:
Jom...sama2 kita balik kuching...hehehe...akak tak balik tapi pergi...hehehe

Iman berkata...

BUJANG SUSAH :
tiap2 hari pun boleh....hehehe

Iman's Umi berkata...

Alahai murahnya...blh tnya member ni, blh lwt Sarawak, penginapan sure free klu hasut dia balik umah dia nun...jimat dh tu.

AngahSayang2314 berkata...

wah bestnyer.....kalau macam tue gi cuti2 malaysia hehehe

CeeKeen berkata...

besh nyer..dan murah lah...

Sricahaya berkata...

jom cuti2 malaysia..

afzan berkata...

baru nak bli tapi malangnya wife dah takleh boarding flight during that promotion period. adeh!

Ciklinn berkata...

murah yer... sgt bagus utk sapa2 yg merancang utk bercuti.. ciklinn wat masa ni kena naik kete nak gi mana2 sbb ado baby tecik ni ha.. huhu

alexa yussida berkata...

wahhh murahnyeee...kan best kalo airasia firefly terbang ke moscow...tiap2 mnggu nak balik umah...hehhee:D