Nuffnang......Nak BE gak.....


Wahai pihak nuffnang yang baik hati....meh la sini....bagi kat aku  BE...

Ingat tak aku beria2 buat entry pasal BE sebelum ni....sukernya hati aku masa tu....tetiba dapat 2 BE sekaligus....

Kengkawan lain seronok bercerita pasal BE...aku pun seronok gak berkongsi cerita dapat BE...
Last2 bertahan tak sampai seminggu dah bertukar jadi Metered Earning....Huwaaaaaa.....

Dan earning untuk 2 BE tu tak sampai pun RM1...huhuhu...

Macammana nak dapat macam kak ina kl.....satu BE lebih dari RM100.00...
Huhhh..perasaan aku!!!



Dalam tempoh tak sampai seminggu tu,aku tak pernah nampak iklan tu keluar kat blog ku...naper orang lain keluar jer iklan BE diorang siang malam erk?Adesss....

Ada satu blog tu,jumlah pengunjung sikit jer(owner blog yang ckp) tapi dapat BE 3-4 sekaligus....satu hari dalam 100 lebih jer....ada tu tak sampai..tapi BE asyik dapat jer...macamna tu?
Ngajuk dalam hati la macam ni....Huhuhu....

Nota kakitangan : Nuffnang bagilah can kat aku...hukhukhuk....

30 ulasan:

honeyvsbee berkata...

huhu tk pernah lagi dpt BE

PUANSTOBERI berkata...

Saya la salah sorang hit takat 100 je tu. Huhu.
Tah ek..tatau la cemna leh lekat BE tu. Apa yg Reen tau mmg kena salu wat entry. Hehari. Atau 2,3 entry satu ari. Then kat ruangan profile kat NN sanun, kena salu update.

ieda berkata...

depends kat pengiklan jg kot..saya pun tak faham sgt.tp kt blog saya alhamdulillah..ada jglah.
insyaAllah satu hari nanti sampailah tu..

Hezesuze berkata...

weols pun lom sampai takat 1rat...alaaa walaupun ciput tapi weols tetap bersyukur..sikit2 lama2 jdi bukit yedok??

AngahSayang2314 berkata...

wah bestnyer dpt jongjeng macam tue kan?? be melambakk ooo

Iman berkata...

honeyvsbee:
Takper....sabar yer...
macam saya ni...kalau dapat pun sama macam tak dapat gak....tak sampai satu hengget....huhuhu...hehehe tu yang nak bodek nuff tu....

Iman berkata...

PUANSTOBERI:
Yer ke akak slah sorang spt yang saya katakan tu....tapi bukan akak la...ada satu blog tu,tapi saya lupa blog yang mana...siap tunjuk lagi trafik dia yang tak berapa nak banyak tu...saya kagum la...tu yang nak cari jalan nak dapat BE gak tu...
tapi biar earning BE tu banyak sikit...
Saya memang tetiap hari buat entry...tapi...huhuhu....
saya nak belajar dengan akak la....

Iman berkata...

ieda:
saya memang tak berapa fhm pasal BE ni...tapi nak la jugak....hehehe...
Insyaallah...

Iman berkata...

Hezesuze:
Hahhaa...akak belum sampai 1 rat...yang saya tak sampai 1 hengget....huhuhu...
Tapi saya memang bersyukur la kan...sambil berblog dapat duit...ok la tu kan...
Cuma nak cari jalan nak bodek nuff bagi lebih sikit...hehehe

Iman berkata...

AngahSayang2314:
Best bagi yang dapat ngah....kiter dapat tapi macam tak dapat....huwaaaa.....
Nak bodek nuff ni...hehehe

aibaks berkata...

wa... nti klu da dapat be cecah rm100.. share kat kitorang leh? hehe

cik ain berkata...

ermm..cik ain lagi lah tak fhm.tgk org punya terliur jgk tp cik ain mmg tk reti nak bodek2 ni.kalau ada adalah kalau tkde pun tk kesah sgt sb cik just suka2 jer kat sini.seronok baca macam2 yg ditulis teman blogger.

Amyna berkata...

tak pa pren.. slow². nanti ada tu iklan yang sudi bertandang d sini.. sabaq na...InsyaAllah ^_^

Iman berkata...

aibaks:
Huwaaaaaaaaaa.....nak dapat RM100...
1 hengget pun tak sampai....huhuhu

Iman berkata...

cik ain:
yupp..saya pun tak berapa faham gak...tapi bila masuk blog kengkawan semua asyik bercerita pasal BE...terliur la jugak..tu yang nak bodek Nuff tu...

tapi sebenarnya takder la kisah sangat...tapi kalau berblog sambil dapat RM best gak...hehehe

Iman berkata...

Amyna:
Insyaallah....Tq pren...:)

Ati Masrif berkata...

salam kenal.

bestnye dpt BE
agaknye kena flwr ramai
baru dapat ke..huhu

Iman berkata...

Ati Masrif:
best bila kengkawan lain dapat BE...Masyuk tu...
tapi bila saya dapat BE,tak sampai 1 hengget pun...huhuhu...

takper la...slow2...

suka_haha berkata...

sabar2 hehe.. nanti dapat r tu kot hehe.jom komen sini lak hehe.

Iman berkata...

suka_haha:

Hehehe...sabar dalam tak sabar nih...huhuhu....nak jugak...:)

nur berkata...

nak juga BE
ALL IN ONE

HonEyBuNNy berkata...

kasi manja2 nuff sikit..hehehhe

Iman berkata...

nur:

Kita dapat pun macam tak dapat gak....huuhuhuhu...
tapi takper la...syukur dengan apa yang diberikan...

sabar yer...usaha lagi...hehehe

Iman berkata...

HonEyBuNNy:

Hahaha tu la pasai...nak bodek nuff ni....kalaulah dia baik hati...huhuhu :)

akuanakpahang (AAP) berkata...

Salam.. . rasanya utk mendapat BE pengunjung UNIK mesti ada 1000 utk 1 minggu. Bukan jumlah paparan Pak nuff yang katalah. Kena usah lebih insyallah boleh dapat nnt :)

Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

Iman berkata...

akuanakpahang (AAP):

Huhuhu...pengunjung untuk satu minggu lebih 1000...tapi tak jugak....

Nuff pilih kasih erk?

asyrafhenshin berkata...

erk?tgk blog ni punye rank dlm alexa ..boleh tahan...

Iman berkata...

asyrafhenshin:

Macammana tengok tu...boleh ajar tak?budak baru belajar...huhuhu

asyrafhenshin berkata...

ha?budak baru belajar...?aku baru sebulan berblogger... T.T ..

pergi alexa.com ..masukkan url blog ni..tgk la ranknye.. tu je :D

tiefazatie berkata...

sbr ye sis..nt turn sis lak tue..bese la..yg ifa perasan die bg ikut turn nie..sbb masa raya haji bru2 nie..mmg serius..byk gle blogger yg xpenah dpt BE termasuk la blogger2 baru yg sebulan je pun dpt gak nie..tp ifa xdpt pun..haha..mybe turn dorg kot..nt2 turn kte lak..chill2..