Promosi Pizza Hut

Huwaaaaaaaaaaaaaaa...Terliur ni weiii....bila terpandang je iklan pizza hut di blog kengkawan...aku pun klik la...memang dah rasa lain macam jer...rasa nak makan jer...huhhhhh....Korang tak terliur ke?Ari keje tak best la makan...insyaallah kalau panjang umur,hujung minggu ni dapat makan..tak kira..walau tak ngidam..aku nak makan gak........oooooooooooooo....Pizza tunggu aku....Sambil telan air liur..

Jommm layanzzzzzzzzz....  
Adussssssssssss....perutku tiba2 lapar penangan pizza ni...

21 ulasan:

maisyah berkata...

salam..best Pizza!
more cheese!yum..yum...

Hezesuze berkata...

apalaie uols..order jangan tak order huhu

Iman berkata...

maisyah:
Huhuhu......best2...lama dah tak makan..tu yang teringin tu...huhuhu

Iman berkata...

Hezesuze:
Huwaaaaaaaa...akak...terliur nih...Hrmmmmmmmmm...

Qu azniza ;) berkata...

sedapnya pizza....

Qu azniza ;) berkata...

sedapnya pizza....

kakyon berkata...

terliurla..mlm ni juga gi makan pizza..

JaSSNaNi berkata...

salam.. :)
sedappppnye.. nak nak nak...
PIZZAAA tunggu aku gakkkk.. gaji lagi 2 hari.. kekekekeke..

nak try gak yg 6 jenis cheese tu..

Mamamya berkata...

alhamdulillah...sya n anak2 dah p makan mlm td...mmg sedap... :)

♥-- emieysandra --♥ berkata...

bestnyerrrrrrrrrr!
nak pi mkn jugak la..
adoyaii...mmg gmbr2 ni berjaya mnggoda emiey la..:D

AngahSayang2314 berkata...

sedapnyer.....terliur tueeeee...
eh sedap ke?? tak pernah try la...

Iman berkata...

Qu azniza ;):
Sedap...tapi yang terbaru ni tak try lagik...huhuhu..tu yang terliur tu...

Iman berkata...

Qu azniza ;):
:)....:)

ummiross berkata...

Aduss ummiross pun lapar tengok ni,tersangat menggoga..hehe

Iman berkata...

kakyon:
Hahahha...muahaha..ada gak yang terliur yer...hehehe

Iman berkata...

JaSSNaNi:
Hahaha....ko tunggu la pizza..kite orang nak gi serbu nih...

Iman berkata...

Mamamya:
Adessss...mamamya dah makan la...lagi buat ku terliuq...sedap kan mama...huhuhu...lagi buat ku telan air liur...

P/S:Silap aribulan malam ni dah dapat...huhuhu...dah tak tahan ni...

Iman berkata...

♥-- emieysandra --♥ :
Muahahha...kita senasib...tergoda oleh gambar tu...huhuhu..aperpun...akan ku kerjakan ko wahai pizza...

Iman berkata...

AngahSayang2314:
Ngah...mamamya cakap dia dah pi makan malam tadi...best tu...ulang suara sekali lagi...best tu...
Jom angah...meh kita menghayati keenakan pizza tu...

nota kaki:Harap bukan indah khabar dari rupa...hehehe

Iman berkata...

ummiross:
kan....kan....kan...tersangat la menggoda...hehehe...(sambil menelan air liur)

sweetsal berkata...

memang sedap pizza tu, rugi tak makan, akak hari2 makan pizza, dh gemuk satu badan sbb keja kt situ..hehe