Promosi Air Asia


Tengahari semalam terbaca entry di blog  Mama Gee  pasal Airasia buat promosi RM1.
Start booking bermula 13/10/2010-17/10/2010.....Tapi promosi ni untuk tahun depan la...
Bila terbaca entry Mama Gee pasal promosi tu,terus la terjah laman web airasia....bertambah semangat lagi bila Mama Gee berjaya booked flight tu...Nak jugakkkk...Huhuhu...
Bukak punya bukak....godek punya godek.....berjam2 mencuba untuk membooking,tapi hampehhhhhh!!!!


Berjaya dapat tarikh dan harganya......Nak buat pembayaran lak satu hal.......adoiiii....tak boleh bukak lansung Maybank2u.....memang jem terus..Dah la nak booked tarikh tu satu hal.....
Akhirnya sampai ke sudah aku tak berjaya.....


Try lak pagi ni....tak dapat gak...dah takder dah rege yang aku nak tu....takper la...takder rezeki aku...tapi sekurang2nya aku mencuba....hukhukhuk...(Tapi frust gak sebenarnya....boleh hiburkan hatiku tak??)

7 ulasan:

afzan berkata...

amboh kalau dapat naik kapal terbang harga singgit memang best!

Iman berkata...

afzan:
Hehehe...memang best...tapi nak dapat...adoii...berpinar mata2 den...akhirnya melepas....

Ogy berkata...

huhu website airasia semalam jem sebab semua org duk terjah...ramai kawan2 mama yg nk booked tp melepas...takpe len kali leh cuba lg yeaaa

Iman berkata...

Ogy:
memang takder rezeki la kak....naik berpinar bijik mata ni melilau...dah dpat,mybank2u lak jem...adoi....
P/s:kalau ada offer lagi...akak maklumkan yer...hehehe

Kuman Chaos berkata...

tahniah apda yang dapat book.. bukan senang nak book bila ada promo camtu
kuman "paksa.." Entry

Iman berkata...

Kuman Chaos:
Hehehe...Usaha tangga kejayaan...memang susah betol nak dapat tu...memang bertuah la saper2 yang dapat tu...

dayangkueffazulaikha berkata...

pegi mana tu RM1 ? semalam tak jumpe pown , ada yg RM50 je T__T