Menikmati pizza di I-City

Pemergiaan ke I-City yang tidak dirancang....
Anak buah hubby sampai dari kampung untuk menonton final Piala Malaysia  petang  semalam dan dapat call ajak pi jengjalan....
Terus terpikir bawak gi I-City....Otw ke I-City dalam kol 10.00 malam, singgah beli pizza kat Shah Alam...
Dapat gak la makan pizza malam tadi...huhuhu
Nyummmm...nyummmmm....Best gak bersila kat depan screen tv yang besar sambil makan pizza.....
Pak Su dan anak buah tengah berborak sambil mengadap pizza....belanja makan pizza jer la yer anak saudaraku sempena sambut besday malam tadi...tahun ni ko sambut kat luar kawasan besday ko yer...Selamat Hari Lahir Cik Su ucapkan...Semoga dirimu dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan mendapat kebahagiaan yang berkekalan....
Dah habis satu kotak...satu kotak lagi saper nak makan....perut dah kenyang....huhuhu...Yang pasti pizza 2 kotak tu habis kami kerjakan...

**sampai rumah kol 1.30 pagi...penat woo**

Tiada ulasan: