Paderi Melayu


PADERI MELAYU YANG BARU TIBA DARI SINGAPURA BERADA DI SINI SEKARANG - RAZMAN ZAKRI 
Subject: FW: PADERI MELAYU
PLEASE FORWARD THIS MESSAGE TO OTHER MUSLIMS.. SEKARANG KRISTIAN SEDANG AKTIF DI SEREMBAN 
1900 ORANG PADERI MELAYU YANG BARU TIBA DARI SINGAPURA BERADA DI SINI SEKARANG.
MEREKA MENGGUNAKAN SIHIR. 
BERHATI- HATI DENGAN AIR MINERAL JENAMA:- 1. AL -BARAMKAH 2.AL-MANSORI 3. AL-BISTARIA P/S : SAMA ADA DIPEROLEHI SECARA PERCUMA ATAU DIJUAL MURAH SEMUA AIR-AIR INI TELAH DICAMPUR DENGAN 'HOLY WATER' 
TOLONG SEBARKAN MESSAGE INI KEPADA SEMUA UMAT ISLAM/SAHABAT/SAHABIAH & DLL. SESUNGGUHNYA KITA TAK TERMAMPU MEMEGANG SENJATA UNTUK MENEGAKKAN AGAMA ISLAM, AKAN TAPI KITA BOLEH LAKUKAN DENGAN SEND MESSAGE NIE .. SEMOGA JASA BAIK INI DIRAHMATI OLEH ALLAH SWT..
 
Dan Aku ingin menjadi orang yang menyampaikan apa yang disampaikan...Samaada baru atau lama,berhati-hatilah....

P/s:Sumber Fb (Maklumat ini tidak dapat dipastikan kesahihannya...cuma untuk ingatan semua)

22 ulasan:

kakcik berkata...

Hakikatnya : bukan semua Melayu itu Islam! :(

izyanty collection berkata...

thank's nak sebarkan gak..

Ummi Hanie berkata...

thnx 4 sharing

org2 kafir smakin brani

DaHLia berkata...

setuju dngn kakcik :D

Iman berkata...

kakcik:
Betol tu kak...bukan semua melayu tu islam...

Iman berkata...

izyanty collection:
Sebar-sebarkanlah...semoga kita semua mendapat hidayah dan petunjuk dari Yang Esa

alizan75 berkata...

dunia dah hampir nak kiamat...
macam2 cara org kapir nak menyesatkan kita.....

Iman berkata...

Ummi Hanie:
Mereka akan mencuba pelbagai cara untuk menyesatkan kita umat Islam...Semoga kita semua dianugerahkan iman yang kuat...Insyaallah...

Iman berkata...

DaHLia:
Ya...betul tu...tak semua melayu tu Islam...

Iman berkata...

alizan75:
Semoga kita semua diberikan keimanan yang kuat...insyaallah

Hezesuze berkata...

subhanallah!! apa nk jadi nie??
tanda2 dunia nk kiamat nie...

Iman berkata...

Hezesuze:
Tanda2 akhir zaman....Semoga kita semua dijauhkan dari azab api neraka...

afzan berkata...

thanks for info. very informative

Packy @ Mawar Merah berkata...

Salam Iman..hari ni saya buat blog walking. Ttg tajuk kat atas tu, mmg menakutkan..apalagi bila kita tengok rata2 orang melayu la ni makin menjauhkan diri dari agama...na'uzubillah.

sue-sama berkata...

dunia pnuh mihnah da tribulasi~

Tanpa Nama berkata...

hahaha... lucu pulak... bukan apa tp nampak sangat kebodohan penulis artikel ni... tu paderi seorang dari sabah dan sorang dari indonesia la... lebih baik jika artikel ni tak disebarkan kerana penulis boleh dikenakan tindakan di bawah akta isa, fitnah dan hasutan. untuk pengetahuan semua, paderi kat malaysia ni tak sampai 500 orang. ni kan pula 1900 paderi melayu.... sori la... org melayu belum ada yg layak jadi paderi... sedangkan yg bukan melayu susah ni kan pula melayu... tak baik buat fitnah di bulan puasa ni... berdosa... org kristian mana ada guna sihir... setahu aku, bomoh je yg pakai sihir... hehehe... buta sejarah betul la penulis ni...

Tanpa Nama berkata...

eh ini paderi paulus dari indonesia dan dan paderi nicholas dari sabah. bila masa pula jadi melayu ni? hahahaha

zulkbo berkata...

Salam bertandang lagi..
semoga sihat orang disini.
yang penting kita orang islam bersatu,jangan takut dakyah mereka..dah mmg kerja mereka menyesatkan kita.

Iman berkata...

afzan:Sama2...

Packy @ Mawar Merah :Betul...apa yang pasti...ramai sebanarnya yang dah menjauh dari Islam yang sebenar...

sue-sama:Ya...

Iman berkata...

Tanpa Nama:
Saya pun tak kenal dengan penulis artikel tu...saya cuma buat entry tentang tu jer...saya pun tak tahu kesahihannya...Tapi apa salahnya kalau saya berkongsi dengan umat seagama saya...

Mungkin awak lebih mengenali orang ni...takper la..

Tapi...Walau tidak benar sekalipun benda ni....umat Islam perlu berhati2 dalam semua perkara...apa yang dilakukan sehari2 dan sebagainya...

Semoga Umat Islam sentiasa dilindungi oleh Allah s.w.t..

Iman berkata...

zulkbo:
Betul tu...yang penting kita orang islam bersatu...Terima kasih...Insyaallah...

Nur_Ma"Khairatun Hisan" berkata...

masyaAllah,serius mengenai ini..moge2 kite dilindungi di dunia dan akhirat..alhmdllh entry yang bermanfaat bersame:)