Jom Berbuka

Petang ni masak simple lagi...balik pun dah dekat 6.15...main campak2 jer...tapi kol 7.15 dah siap kemas semua dah...
Selamat Berbuka untuk semua.....dan berterawih...
Jom bukak saji....

Simple jer kan...Tapi yang pasti aku masak sendiri...Yang utama kena selera kami dan terjamin kebersihan...

12 ulasan:

misyamissyou berkata...

eih sedapnye kak..fish ball ke meat ball ke ape tu kak?

Laman Alia berkata...

salam Ramadhan...wah menariknya menu berbuka... :-)

♥ Nasiha Sakinah ♥ berkata...

waah! sedap2..nyumm!

LiNda berkata...

Salam Iman ...
harap sihat ketika ini ..

Wahh.. menu awak pembuka selera . Terutama sup ! dapat hirup kuah dia pun dah ok ..Yang penting kita masak sendiri kann kanns.. Tahniah !

mummynana berkata...

simple pon sodap nihh
hehehe

Iman berkata...

misyamissyou:
meat ball...buat sup...hirup panas2...umphhh!!!

Iman berkata...

Laman Alia:
Salam ramadhan gak untuk akak...simple jer kak...main campak2 jer...sampai rumah pun dah lambat...

Iman berkata...

♥ Nasiha Sakinah ♥ :
akak masak simple jer...takut takdan...tapi syukurlah...buat yang simple...sekejap pun dah siap...hehhe

Iman berkata...

LiNda:
Wslam....terima kasih...setakat hari ni,alhamdulillah...masih lagi diberi kesihatan yang memuaskan...
yupp!!!walau simple..tapi puas hati sebab kita sendiri yang masak...

Iman berkata...

mummynana:
hehehe...yupp!!yang lebih penting kena dengan selera kita....

ozzy berkata...

salam..
setuju..yang penting kebersihan makanan tu..kalau makan atau beli kt luar blm tentu lagi bersih

Iman berkata...

ozzy:
Yupp!!!setuju sesangat....