Hiasan Opisku....

Hahahaha...dah takder gambar hiasan dah ke aku nih sampaikan hiasan kat pejabat pun aku nak tunjuk...blog aku kan...suka aku la...hehehe...itu ayat yang selalu kita jumpa bila menjelajah blog kengkawan kan...Tapi bila aku tunjuk gambar hiasan rumah orang lain kat blog aku...aku takleh ckp gitu sebab itu harta orang lain yang punya...jadi aku cakapla kat situ kan"diharap tuan punya rumah halalkan jika aku tercopy hiasan rumah kalian"....dan sama gak kat majalah....
Tetiba rasa nak tunjuk gaya hiasan kat opis aku lak....sikit jer la...takyah banyak2..

Semestinya bunga ros kesukaan aku...huhuhu
Bunga betol yer....try la pegang...hehehe











6 ulasan:

farahfatihah berkata...

wahh tenang tul suasana office akk ni huhu damai

Uruchimaru @ kf berkata...

mesti best keje kat tmpt mcm nie !

charlie N angels berkata...

nak g keje situ gak la....

Iman berkata...

farahfatihah:Memang tenang....tenang jer....boleh wak idea nak deco rumah...hehehe

Iman berkata...

Uruchimaru @ kf:
Muahahahha....memang best suasana kat sini tapi kekalutan kerja tu yang tak berapa best....huhuhu

Iman berkata...

charlie N angels:
Meh la....nanti isi borang yer....hehehhe