Fuhhhh!!!Dapat lagi....lena la tidurku...

Yeyye....yeah!!!Barangan ke-2 yang dapat ku kumpulkan setelah rumahku siap direno....Suker bangat!!!Semoga murah lagi rezeki ku...Amin...Satu persatu akan ku kumpulkan untuk koleksi bunga royal albert nih (Old Country Roses)...
Bila terpandang jer bunga royal albert nih...macam jatuh cinta pandang pertama lak...huhuhu...macam ada satu perasaan yang mengikat mata aku untuk terus terpaku dan terpasak di situ...Try korang tengok bunga tu lama2 skit....mesti jatuh hati kan....huhuhu...
Tapi bagi yang tak minat nak buek macammano....tak dapat la den nolong...
Fuhhhh!!!cantik beb...tak caya?Dah duk kat tangan aku...takkan nak tipu kot!!!Nanti nak sambar lagi satu/dua set...
Berminat gak ke?Meh sini...rojer2 la kat aku...








1 ulasan:

Shariff64 berkata...

Salam..sememangnya cantik menawan..tentu memberi kepuasan hati.Tahniah.